Nordijsko hodanje

Svi putovi vode u Lim – Kanfanar, 22.-24.4.2022. 22.04.2022. 17:00 24.04.2022. 14:00 Više...

Završen 24 prijavljeno, 0 s brojem, 24 - REG

Utrka :: 1 :: Organizator :: Nordijsko hodanje

Nordijsko hodanje

Svi putovi vode u Lim – Kanfanar 22.-24.4.2022. 22.04.2022. 17:00 24.04.2022. 14:00 30 km 100 m 100 m Više...

Završena :: 24 prijavljeno, 24 - REG

Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Opis

 

Svi Putovi vode u Lim - Kanfanar

 - vikend nordijskog hodanja - 22.-24.4.2022.

 

"Svi Putovi vode u Lim" – vikend nordijskog hodanja, održava se na području Općine Kanfanar. Uživajte tri dana s nama u predivnoj, autentičnoj Istri. Kanfanar je općina srednjevjekovnog grada Dvigrada, istarskog goveda – boškarina i Limske drage koja sredinom općine vijuga prema Limskom zaljevu. Ljepota prirode, specifični krajolik i buđenje proljeća upotpunit će bogatu baštinu ovog kraja i učiniti naš vikend nezaboravnim iskustvom.

 

Pozivamo nordijske hodače i sve koje žele naučiti pravilnu tehnuku nordijskog hodanja da nam se priključe.

 

Raspored događanja

 

Program

Petak poslijepodne

17.00 Tečaj nordijskog hodanja

17.45 Otvaranje manifestacije

18.00 Šetnja do izvora Kašteljir i posjet crkvi sv. Agate – 5.2 km

 

Subota

9.00 Nordijsko hodanje iz Kanfanara kroz Limsku dragu do Dvigrada – 11.5 km

 

         Zajednički ručak – istarska maneštra i tombola

 

         

 

Subota popodne slobodno vrijeme

 

Nedjelja

9.00 "Svi putovi vode u Lim" – nordijsko hodanje kroz Limsku dragu do Limskog kanala i natrag – 15 km

 • Degustacija proizvoda iz Kanfanara u Limskom zaljevu

 • Završetak manifestacije

 

Kako bi omogućili da što više sudionika sudjeluje i uživa u vikendu, organizator će omogućiti transfer vozilom ukoliko vam u bude teško završiti planiranu trasu.

 

Rok prijave: online prijave traju do 20.4.2022. Za prijave nakon 14.4. organizator ne može garantirati da ćete dobiti majicu. 

Uplate kotizacije do: 20.4.2022.

Cijena kotizacije za sva tri dana: 250 kuna. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati sva tri dana, možete sudjelovati jedan ili dva dana. Kotizacija je i u tom slučaju 250 kuna.

Kotizacija uključuje: uživanje u nordijskom hodanju, druženju i finoj hrani tri dana, tečaj nordijskog hodanja, startni paket "Svi putovi vode u Lim"(majica, pokloni sponzora), okrijepu na stazama, ručak u subotu nakon hodanja, degustacija domaćih proizvoda proizvedenih na području općine Kanfanar.

Registracija sudionika i preuzimanje startnih paketa biti će moguća prije početka svake od planiranih tura za one koji nisu u mogućnosti doći na početak manifestacije, u petak 22.4.2022. Potrebno je doći najmanje30 minuta prije početka hodanja za preuzimanje startnog paketa.

Oprema: štapovi za nordijsko hodanje + gumice za hodanje po asfaltu, stabilne i čvrste cipele ili teninisice za hodanje po neravnom terenu, odjeća prilagođena vremenu, kabanica, ruksak za nošenje opreme, napunjen mobitel, voda, flasteri, osobni dokumenti: osobna iskaznica i zdravstvena iskaznica

Štapovi za nordijsko hodanje su obvezni dio opreme ukoliko želite nordijski hodati s nama. Djeca ne moraju imati štapove.

Posudba štapova za manifestaciju: za 100 kuna možete posuditi štapove za nordijsko hodanje za tri dana manifestacije. Plaćanje i posudba na manifestaciji uz polog osobne iskaznice ili putovnice. Za one koji se odluče kupiti štapove nakon manifestacije, a platili su posudbu, cijena će im se umanjiti za taj iznos ili do maksimalno 20%. Obavezne prijave za posudbu štapova do 16.4.2022. Kontakt za kupovinu s popustom od 20% ili posudbu štapova:broding.info@gmail.com ili na +385 98 275 665

Iskoristite posebnu pogodnost za sudionike pri kupovini od 20% popusta kod našeg partnera Zona srca, Zagreb – specijalizirna trgovina sa štapovima za nordijsko hodanje LINK http://zonasrca.hr/stapovi-za-nordijsko-hodanje. Štapovi vas, ukolikom se odlučite za kupovinu, mogu čekati na manifestaciji. Info na 098/275665 

Tko se može priključiti: odrasle osobe i djeca koja mogu izdržati predviđene dužine trasa.

Online prijava i uplata kotizacije:

Prijave se vrše putem portala www.Stotinka.hr. Prijave su obvezne.

Rok prijave: 20.4.2022., 23.59. sati.

Prijava je potpuna nakon izvršene uplate kotizacije.

Podatci za uplatu kotizacije:

Nordijsko hodanje – obrt za uslugu, Ul. Z. Ljevakovića 28, 10040 Zagreb

IBAN: HR1124020061140288859

Uplate iz inozemstva - SWIFT: ESBCHR22

Opis plaćanja: Ime i prezime sudionika

Model: upisati 00 ili 99

Poziv na broj: upisati datum uplate

Prilikom uplate kotizacije obavezno navedite ime i prezime osobe u opisu plaćanja za koje se uplaćuje kotizacija! U slučaju da uplaćujete za više osoba molimo vas da svakog pojedinačno navedete u opisu plaćanja.

Odustajanje: u slučaju odustajanja, prijavljeni sudionik ne može dobiti povrat kotizacije ali može preuzeti startni paket u vrijeme manifestacije ili po dogovoru.

U slučaju lošeg vremena manifestacija se neće otkazivati več ćemo nastojati uz eventualno odgađanje, provesti planirana hodanja.

Organizator: Nordijsko hodanje.hr i TZ Općine Kanfanar

Kontakt organizatora: Silvija Zoković - info@nordijskohodanje.hr ili +385 98 463 117

 

 

 

 

 

Pravila

 

Svi putovi vode u Lim – Kanfanar 22.-24.4.2022.

 

 • Svi putovi vode u Lim – Kanfanar 22.-24.4.2022. manifestacija je koja okuplja nordijske hodače i one koji to žele postati. Dobrovoljna je i na osobnu odgovornost. 

 • Manifestacija nije natjecateljskog karaktera. 

 • Svaki sudionik svojom prijavom izravno je suglasan da sudjeluje na osobnu odgovornost i da je upoznat s pravilima manifestacije, a kojih će se pridržavati radi svoje osobne sigurnosti, sigurnosti ostalih sudionika i organizatora, te da je upoznat s mogućim rizicima koji se na manifestaciji mogu dogoditi. 

 • Svojom prijavom sudionici se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora, druge sudionike ili treće osobe. 

 • Svojom prijavom sudionici potvrđuju da su u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovu manifestaciju i da su zdravstveno osigurani. 

 • Staze na kojima se odvija manifestacija su uglavnom makadamske ceste, s većim ili manjim usponima,  najveće dužine oko 15 kilometara. Zbog neravne podloge potrebno je imati čvrste i stabilne tenisice ili cipele za hodanje po neravnom terenu. Tenisice za trčanje nisu prikladne.

 • Ukoliko se prijavljuje maloljetna osoba ili osoba lišena poslovne sposobnosti, prihvaćanje pravila podrazumijeva da je njen roditelj/skrbnik upoznat s prijavom i njom suglasan. 

 • Na stazama će sudionike voditi najmanje dva voditelja, jedan na početku, drugi na kraju grupe. U slučaju poteškoća sudionici se trebaju njima obratiti. 

 • Sudionici trebaju poštivati upute voditelja i ne udaljavati se od grupe i sa planirane trase. 

 • U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta (jaka kiša, vjetar, visoki rizik oluje), početak ture može se odgoditi. Ukoliko organizator zaključi da se vrijeme neće popraviti, pojedinačna tura se otkazuje. 

 • Prijavom na manifestaciju sudionici su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe manifestacije. Organizator manifestacije pridržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih materijala.

 

 


Organizator

Nordijsko hodanje

Nordijsko hodanje – obrt za usluge

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
 • Organizator Nordijsko hodanje je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
 • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
 • Molimo pitajte organizatora Nordijsko hodanje izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
 • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: www.nordijskohodanje.hr

E-mail: info@nordijskohodanje.hr

Telefon: +38598463117

Adresa: Maksimirska 49, 10000 Zagreb, CRO - Croatia

Dodatni linkovi