Cross liga Čevo

Proljeće pod Čevom - 3. kolo (proljetno) 9. cross lige "Godišnja doba na Čevu" 28.05.2023. 10:30 28.05.2023. 15:00 Više...

Završen 692 prijavljeno, 690 s brojem, 2 - REG 39 - FIN 651 - DNS

BIH 1 Bosnia and Herzegovina
CRO 682 Croatia
MNE 1 Montenegro
RSA 1 South Africa
SLO 7 Slovenia

CRO 681 Croatia
MNE 1 Montenegro
RSA 1 South Africa
SLO 7 Slovenia

Utrka :: 1 :: Organizator :: Cross liga Čevo

Cross liga Čevo

Proljeće pod Čevom - 3. kolo (proljetno) 9. cross lige "Godišnja doba na Čevu" 28.05.2023. 10:30 28.05.2023. 15:00 4,97 km 387 m 388 m Više...

Završena :: 692 prijavljeno, 690 s brojem, 2 - REG 39 - FIN 651 - DNS

BIH 1 Bosnia and Herzegovina
CRO 682 Croatia
MNE 1 Montenegro
RSA 1 South Africa
SLO 7 Slovenia

CRO 681 Croatia
MNE 1 Montenegro
RSA 1 South Africa
SLO 7 Slovenia

Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Opis

9. cross liga “Godišnja doba na Čevu”

ORGANIZATOR: Laci i prijatelji

DATUM: 3. kolo: 28.05.2023. – 10:30 h

MJESTO OKUPLJANJA – START:

  • ZAVRŠJE PODBELSKO
  • most na rijeci Bednji – pod samim Čevom
  • oko 220 m n/v

DUŽINA STAZE: 5 km

CILJ: KOD KRIŽA NA VRHU – oko 550 metara n/v

VISINSKA RAZLIKA: oko 330 metara

OPIS STAZE: Od starta na mostu – šumskim putem oko 1 km, a dalje markiranom planinarskom stazom do vrha – križa. Oko 300 m pred ciljem skretanje na Tafrinu stazu. Na kritičnim točkama će biti oznake cross lige i smjera kretanja.

NAPOMENA:

  • Extremno je teška i zahtjevna, ali s jedinstvenim pogledom s vrha
  • STARTNINA 6 €

TRČI SE NA VLASTITU ODGOVRONOST!

Za sve informacije upitati:


Na startu se svi trebaju javiti za prijavni stol bez obzira imaju li već startni broj od prije ili će tek dobiti novi te platiti startninu jer u suprotnom vrijeme neće biti izmjereno  

3. kolo – proljetno kolo

Drage trkačice, trkači i svi ljubitelji naših događanja i druženja na Čevu. Drago mi je da vas opet možemo pozvati na sad već i 3. kolo (proljetno) 9. cross lige “Godišnja doba na Čevu” koje će se održati u nedjelju 28.05.2023. s početkom u 10:30 h. Za sada nam se kaže dobra prognoza i pravo ljetno vrijeme te se nadamo da će tako i ostati da u miru možemo odraditi planirano kolo.

Kružna staza od 5 km

Samo podsjetnik da će ovo kolo opet biti kružna staza od oko 5 km sa startom i ciljem kod mosta ispod Čeva. Staza je već više manje mnogima poznata, a na vrhu Čeva kod našeg prijatelja Ivice će biti prolazno mjerenje vremena i okrijepa.

U cilju nakon utrke nastavljamo s našim druženjem uz roštilj i piće, a s obzirom da se nabujala Bednja smiruje možda odradimo i tradicionalno kupanje u Bednji.

Također podsjetnik da obavezno ponesete svoje startne brojeve koji su vam dodijeljeni jer je bez njih nemoguće odraditi mjerenje vremena putem Stotinke. Oni koji dolaze po prvi put dobit će startne brojeve kod prijave na samom startu. Svi natjecatelji dužni su se prije starta javiti kod zapisničkog stola radi aktivacije sudjelovanja u utrci te uplatiti i kotizaciju od 6 € za roštiljadu i piće. U očekivanju vašeg dolaska, ostaje još samo poziv na nastavak naših druženja uz pozdrav:

Vidimo se pod Čevom!


Što je Cross liga Čevo?

 


 Pregled staze

Pravila

OPĆI UVJETI TRKE:

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Startni broj stavlja se isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. U protivnom plasman neće biti zabilježen. Nepoštivanje pravila za sobom povlači diskvalifikaciju natjecatelja.

Postupkom prijave na utrku, svi natjecatelji pristaju nastupati NA VLASTITU OGOVORNOST! Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti u slučaju nezgode na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu sukladno pravilima održavanja atletskih utrka.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na www.stotinka.hr te na internet stranicama Cross lige Čevo - www.cevo.com.hr


Organizator

Cross liga Čevo

Cross liga Čevo

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Cross liga Čevo je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Cross liga Čevo izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://cevo.com.hr

E-mail: lackovic@cevo.com.hr

Telefon: +385976980749

Adresa: Lovrečan 87, 42242 Radovan, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Info