TK Zadar

Bibinje Summer Run 2017 30.07.2017. 20:30 30.07.2017. 21:30 4,5 km Više...

Završena :: 280 prijavljeno, 240 plaćeno, 228 s brojem,

Prijava natjecatelja na utrku :: Bibinje Summer Run 2017

Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati
Broj prijavljenih natjecatelja: 280
Broj uplaćenih startnina: 240
Kraj prijava: 28.07.2017. 14:00
Start: 30.07.2017. 20:30

Prijave na utrku su zatvorene.
Prijavljeni natjecatelji

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo drugo izdanje Bibinje Summer Run utrke. Prvo izdanje ove ulične utrke odlično je prihvaćeno od strane mještana Bibinja, ali i od turista koji su se rado priključili sve popularnijem vidu rekreacije. Prošlo ljeto više od 200 trkača odazvalo se prvom izdanju Bibinje Summer Run-a, te se ove godine očekuje da će ta brojka biti viša, pogotovo kada se uzme u obzir da je će pored glavnih kategorija, biti dodijeljene nagrade za najbržeg Bibinjca i Bibinjku, što će dodatno podignuti atmosferu, ali i natjecateljski duh Bibinjaca.

Ambasadorima utrke ove godine priključuje se i prošlogodišnji pobjednik Bibinje Summer Run-a Ivan Pikunić, atletičar iz Sv. Filip i Jakova kojeg je sportska javnost upoznala 2011. godine kada je ispunio svoj dječački san,  od rodnoga mjesta do Splita otrčao je maraton i to u čast stotom rođendanu Hajduka. Iza njega je 10 godina atletske sportske karijere, koja je krenula kroz vojna sportska natjecanja.  Osvojio  je nekoliko državnih medalja s PH u krosu i cestovnom trčanju,županijske pobijede više ne broji, a kod inozemnih nadmetanja najbolji rezultat postigao je na Beogradskom polumaratonu gdje je bio 10., ujedno i najbolje plasirani hrvatski trkač.

Triatlon klub Zadar i Škola trčanja Zadar u suradnji s Općinom Bibinje organiziraju utrku kojoj je cilj promocija rekreativnog trčanja i povezivanja turista koji borave u Bibinjama u samom srcu ljetne sezone s lokalnim mještanima kroz sport i zabavu.

Utrka se održava 30. srpnja, 2017. godine s početkom u 20:30 sati.

OPIS STAZE, START I CILJ UTRKE:  Start utrke je na obali Taline, u samom Centru Bibinja. Trči se od sportskog centra ˝Crljenica˝ , lokalnom cestom, te šetnicom oko Starog sela. Staza je ravna ili blago valovita te dobro utvrđena. Cilj utrke je kod sportskog centra ˝Crljenica˝, te se na taj način zapravo radi krug oko samog mjesta. Približna kilometraža iznosi 4,5 km.

Prijave i uplata kotizacije:

Prijave za utrku i uplata kotizacije moguće su do 20. 07. 2017. u 24 h.

Kotizacija za utrku iznosi 30 kn a prijave se vrše i putem web stranice utrke bibinjesummerrun.com ili u uredu TZ Općine Bibinje. Uplate se vrše na tekući račun.

Kotizacija za utrku nakon 20. srpnja iznosi 50 kuna. Svi prijavljeni nakon 20. srpnja, neće dobiti start paket koji uključuje majicu.

Tekući račun/IBAN za uplate:

HR8324070001100345316, otvoren kod OTP BANKE, Zadar.

Triatlon klub Zadar, Stjepana Radića 10/2, 23000 Zadar, OIB: 79243095913, kojeg zastupa Ivan Gobin, predsjednik.

U opis plaćanja unesite ime i prezime.

Pravila, okrjepa, vremenski limit, obrada rezultata

Vremenski limit utrke je 60 minuta.

KATEGORIJE/NAGRADE:

3 prvoplasirana u utrci u muškoj i ženskoj  konkurenciji.

Najbrži Bibinjac i najbrža Bibinjka.

Najbrži turist.

Nastupiti mogu svi zdravi natjecatelji i svi trče na osobnu odgovornost.

Organizator je osigurao medicinsku zaštitu.

Promet je zatvoren i ispred prve skupine natjecatelja osigurana je pratnja.

Natjecatelji pristaju biti video i slikovno snimljeni bez ograničenja.

Okrjepa u vidu vode osigurana je na samom startu i u ciljnom prostoru.

Mjerenje vremena i sustav prijava osigurava Stotinka.hr.

Svi trkači za uspomenu dobivaju majicu i finish medalju utrke dok će za pobjednike biti osigurane posebne nagrade.

Vizuali i fešta nakon utrke

Za vizualni identitet utrke zaslužni su Branka Lukić i Simon Puja iz kreativne agencije Ille Concept. Logotip je koncipiran da predstavlja stilizirani prikaz mjeseca i bezserifnog tipografskog rješenja koji ujedno dočarava brzinu kretanja lika. Priča predstavlja spoj mjesečeve energije koja zajedno s energijom vjetra dodatno dočarava energiju pokreta i predstavlja jedinstvenu moć noći te njenog uživanja.

Jer nakon utrke koja je na rasporedu u 20 sati slijedi velika fešta koja će trajati dugo u noć.

 

PRAVILA

Svaki natjecatelj svojom prijavom izravno je suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost (uz pratnju liječničke pomoći), da je upoznat sa pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati, te da je upoznat s mogućim rizicima koje ovo natjecanje sadrži.

Svojom prijavom natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama.

Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je zdravstveno sposoban i u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja