Centar Ozalj

Run of Heart - Trail 02.09.2017. 11:00 02.09.2017. 15:00 5,1 km Više...

Završena :: 39 prijavljeno, 32 s brojem, 7 - REG 31 - FIN 1 - DNF

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

U utrci mogu sudjelovati osobe godišta rođenja 2003. i stariji.

Dionica utrke uljučuje asfaltnu, makadam podlogu i šumski put. Kreće iz sela Jaškovo, te kroz šumski predio i Vusane vodi natrag u Jaškovo. Pruža priliku doživjeti živopisan brežuljkasti jaškovački krajolik. Ukoliko niste utrenirani trkač, možete se uljučiti i kao rekreativac ili planinar te ponuđenu dionicu odhodati.

 

PROGRAM:

9:00 -10:30          Prijava, registracija

11:00                   Početak utrke

12:30                   Svečano proglašenje pobjednika

 

PLAĆANJE I NAGRADE:

Svaki sudionik utrke plaća startninu u iznosu 20 kn, koja se uplaćuje kod registracije na sam dan utrke.

Svaki natjecatelj dobiva natjecateljski broj, tekućinu na okrijepnim stanicama, ručak nakon utrke i medalju za sudjelovanje.

Prva tri mjesta dobivaju medalju i poklon paket.

 

INFORMACIJE O SPORTSKOM DOGAĐANJU RUN OF HEART

Run of Heart je jedinstvena inkluzivna utrka koja želi uključiti sve skupine trkača, svih dobnih skupina i bez obzira postojanje nekog oblika teškoće/invaliditeta. Koncept utrke je preuzet od utrke Run of Spirit koja se već 9 godina tradicionalno održava u Berlinu.

Na utrci sudjeluje Henry Wanyoike, kenijski trkač,  jedan od najbržih na svijetu, a ujedno i slijepa osoba. Utrci prisustvuje i Dino Sokolović, najbolji hrvatski skijaški paraolimpijac i trenutno prvi slalomaš svijeta u kategoriji sjedećih natjecatelja.

Utrka ima međunarodni karakter… dolaze gosti trkači iz Njemačke i Slovenije.

Inkluzivnim karakterom utrka potiče uključivanje djece s teškoćama i osoba s invaliditetom u zajednicu, te oblikuje stav zajednice prema njima kao ravnopravnim i vrijednim članovima društva.

PRAVILA UTRKE Run of Heart

Svaki Natjecatelj svojom prijavom izravno je suglasan da će se na utrci natjecati na vlastitu odgovornost i da je upoznat s pravilima utrke, a kojih će se pridržavati radi svoje osobne sigurnosti, sigurnosti ostalih natjecatelja i Organizatora, te da je upoznat s mogućim rizicima koje natjecanje sadrži.

Svojom prijavom natjecatelji se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke bilo prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelji potvrđuju da su u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja i da su zdravstveno osigurani.

Staze za trčanje će biti označene trakama i natpisima/strelicama na bitnim križanjima.

Vrijeme za završetak pojedine utrke je ograničeno i ono iznosi 1 sat (2,2 km), 2 sata (5,4) i 3 sata (10,5 km).

Natjecatelji koji tijekom utrke odluče odustati moraju nastaviti do najbliže okrijepne stanice te informirati kontrolore kako bi organizator osigurao njihov povratak na start/cilj.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta (jaka kiša, vjetar, visoki rizik od oluje), početak utrke može se odgoditi najviše za 2 sata. Ukoliko ni tada ne bude moguće održati utrku, utrka će biti otkazana.

Prijavom za utrku natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke. Organizator utrke pridržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.

Trku osiguravaju u slučaju nezgoda i intervencija: Medicinsko osoblje hitne medicinske pomoći iz Ozlja i Policija Republike Hrvatske. PU Karlovačka, PP Ozalj.

 

Centar Ozalj

Centar za pružanje usluga u zajednici Ozalj

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Centar Ozalj je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Centar Ozalj izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: http://www.centar-ozalj.hr/

E-mail: kradman80@hotmail.com

Telefon: +385 47 751 181

Adresa: Jaškovo 50, 47 280 Ozalj, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://www.facebook.com/Run-of-Heart-238635226643950/