SportBox

PRIJAVA ZA VOLONTIRANJE 29.09.2018. 06:00 29.09.2018. 22:00 1 km 1 m 1 m Više...

Završena :: 80 prijavljeno, 80 - REG

CRO 74 Croatia
SLO 6 Slovenia

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Organizator će volonterima osigurati hranu i piće tijekom zaduženja za vrijeme trajanja utrke. Svaki će volonter na poklon dobiti opremu koju će morati nositi tijekom trajanja utrke. Ostali troškovi neće biti podmireni, volonteri za svoj rad ne dobivaju novčanu naknadu.

 

Organizator će na osnovu vaših prijava i mogućnosti izabrati 80 volontera koji će imati privilegiju sudjelovanja u organizaciji utrke.
Prednost pri odabiru imaju članovi SRK Alba te nakon njih žitelji Istarske županije. Svi će prijavljeni volonteri odgovor (pozitivan ili negativan) dobiti e-mailom u najkraćem mogućem roku.

Vaši prikupljeni podaci koriste se u svrhu organizacije sportskog natjecanja. Podatke prikuplja i obrađuje SRK Alba te ih neće dati drugima. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo organizatoru kojima su ti podaci nužni u obavljanju svojih dužnosti. Sva pitanja u vezi s obradom osobnih podataka, eventualne pritužbe, zahtjeve za brisanje, ažuriranje i ispravak osobnih podataka molimo uputiti na info@srk-alba.hr.


Hvala! :)

Aplikacija za volontere na utrci Valamar Trail 2018. Za volontiranje se mogu prijaviti isključivo osobe starije od 18 godina. 

U prijavi za volontiranje morati ćete odgovoriti na dva pitanja:

  1. Da li trebate Volonterski ugovor? - Ovo je pitanje obavezno prema Zakonu o volontiranju. Ako vi taj Ugovor želite, mi ćemo vam ga izraditi. Nama nije neophodan ali prema Zakonu smo vam ga dužni ponuditi
  2. Da li trebate Volontersku potvrdu? - Isto tako, prema Zakonu, ukoliko želite dužni smo vam izraditi Volontersku potvrdu i volonterske sate vam upisati u volontersku knjižicu. 

SportBox

Sport Box d.o.o.

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator SportBox je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora SportBox izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: http://www.sportbox.hr/

E-mail: info@sportbox.hr

Telefon: +385 52 662 959

Adresa: Sjeverna 2/2, HR-52420 Buzet, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://www.facebook.com/sportbox.hr