Cross liga Čevo

Proljeće na Čevu - 3. kolo (proljetno) 6. cross lige "Godišnja doba na Čevu" 26.05.2019. 09:30 26.05.2019. 15:00 2,018 km 330 m Više...

Završena :: 765 prijavljeno, 426 s brojem, 339 - REG 61 - FIN 365 - DNS

CRO 757 Croatia
ETH 1 Ethiopia
RSA 1 South Africa
SLO 6 Slovenia

CRO 420 Croatia
RSA 1 South Africa
SLO 5 Slovenia

Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

6. cross liga “Godišnja doba na Čevu”

ORGANIZATOR: Laci i prijatelji

DATUM: 3. kolo: 26.05.2019. g. – 9:30 h

MJESTO OKUPLJANJA – START:

  • ZAVRŠJE PODBELSKO
  • most na rijeci Bednji – pod samim Čevom
  • oko 220 m n/v

DUŽINA STAZE: 2018 metara – mjereno “kotačem”

CILJ: KOD KRIŽA NA VRHU – oko 550 metara n/v

VISINSKA RAZLIKA: oko 330 metara

OPIS STAZE: Od starta na mostu – šumskim putem oko 1 km, a dalje markiranom planinarskom stazom do vrha – križa. Oko 300 m pred ciljem skretanje na Tafrinu stazu. Na kritičnim točkama će biti oznake cross lige i smjera kretanja.

NAPOMENA:

  • Extremno je teška i zahtjevna, ali s jedinstvenim pogledom s vrha
  • STARTNINA 30 kn

TRČI SE NA VLASTITU ODGOVRONOST!

Za sve informacije upitati:


3. kolo (proljetno) 6. cross lige “Godišnja doba na Čevu”

 

6. cross liga godišnja doba

S obzirom na obaveze uz organizaciju Prvenstva Hrvatske u planinskom trčanju na duge staze, a i nešto lošije vrijeme proteklih vikenda, nismo bili u mogućnosti do sada održati redovno 3. kolo (proljetno) 6. cross lige “Godišnja doba na Čevu”. Budući da su sada te obaveze iza nas, a nadamo se lijepo vrijeme ispred nas, pozivamo sve drage trkače, prijatelje, poznanike i sve ljubitelje Čeva te druženja u prirodi na 3. kolo kolo koje će se održati u nedjelju 26.05.2019. s početkom u 9:30 h.

S obzirom da smo se u protekla dva kola zaista lijepo podružili i zabavili (Martinjska utrka i maškare na Čevu) nema razloga da i dalje ne nastavimo tako. Nadamo se da će nas lijepo vrijeme poslužiti i da ćemo uživati u prekrasnim proljetnim bojama i nezaboravnom pogledu s vrha Čeva. Svakako ponesite svoje startne brojeve koji su vam dodijeljeni jer bez njih je nemoguće odraditi mjerenje vremena putem interneta. Oni koji dolaze po prvi put dobit će startne brojeve kod prijave na samom startu. Svi natjecatelji dužni su se prije starta javiti kod zapisničkog stola radi aktivacije sudjelovanja u utrci te uplatiti i startninu od 30 kn za roštiljadu i piće. U očekivanju vašeg dolaska, ostaje još samo poziv na nastavak naših druženja, uz pozdrav:

Vidimo se na Čevu!

Laci i prijatelji

 
Na startu se svi trebaju javiti za prijavni stol bez obzira imaju li već startni broj od prije ili će tek dobiti novi te platiti startninu jer u suprotnom vrijeme neće biti izmjereno  

 Što je Cross liga Čevo?

 


 Pregled staze

Imamo i 3D pregled staze kao Street View! Pogledaj!

OPĆI UVJETI TRKE:

Prijavom na utrku natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti fotografije nastale za vrijeme, neposredno prije i poslije utrke za svoje interne potrebe i potrebe promocije događaja. Natjecatelj je suglasan da organizator smije koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju i u promocijske svrhe organizatora.

Startni broj stavlja se isključivo na prsa i mora biti vidljiv tijekom cijele utrke. U protivnom plasman neće biti zabilježen. Nepoštivanje pravila za sobom povlači diskvalifikaciju natjecatelja.

Postupkom prijave na utrku, svi natjecatelji pristaju nastupati NA VLASTITU OGOVORNOST! Prijavom na utrku natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti u slučaju nezgode na organizatora utrke te potvrđuje svoje zdravstveno stanje i spremnost da završi utrku. Organizator je osigurao medicinsku zaštitu sukladno pravilima održavanja atletskih utrka.

Neslužbeni rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na www.stotinka.hr te na internet stranicama Cross lige Čevo - www.cevo.com.hr

Cross liga Čevo

Cross liga Čevo

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Cross liga Čevo je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Cross liga Čevo izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://cevo.com.hr

E-mail: lackovic@cevo.com.hr

Telefon: +385976980749

Adresa: Lovrečan 87, 42242 Radovan, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://facebook.com/CrossLigaCevo 
Google+: https://plus.google.com/u/0/b/108837676349685031565/+JosiplackoviccevoFromHrliga 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCwRmcl4J-HBkL03QuIuKTg 
Info