Run4Fun

Proljetnih 5k - 7. kolo - Virtualno 29.04.2021. 19:00 05.05.2021. 20:00 5 km Više...

Završena :: 20 prijavljeno, 17 s brojem, 3 - REG 17 - FIN

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

TLO - trkačka liga Osijek

Poznata i omiljena liga četvrtkom se vraća na scenu! Četvrtak je idealan termin za trkačko druženje iz više razloga: opustite se nakon napornog radnog dana, odradite posljednji trening prije vikend utrke, odmjerite snage s najboljima, družite se s prijateljima trkačima.

Proljetna TLO sastoji se od 10 kola, a krećemo 18. 3. 2021. u 17:00 sati.

Startamo ispred restorana Kopika te trčimo do ulaza u Zoo i nazad. To je točno 5 km ili otprilike 5000 koraka, za one koji ganjaju Garminove izazove ;-)

Znate li koji je svjetski rekord na 5 km? Kod žena to je vrijeme 14:06.62 (2:49 min/km), a kod muškaraca 12:35.36 (2:31 min/km). Nestvarno!

Kako smo zamislili ovu ligu da bude malo drugačija od drugih?


 

Bodovanje: kilometražu i postignuta vremena svih otrčanih kola zbrajamo i tako rangiramo. Prvi kriterij za rangiranje je otrčana ukupna kilometraža, a drugi otrčano ukupno vrijeme. Ako se dogodi da dvoje ili više natjecatelja imaju potpuno jednaka oba kriterija, gledamo odlučujući, a to je nastup u zadnjem otrčanom kolu (brži pobjeđuje).


 

Prijava i plaćanje: preferiramo prepaid način. To znači da sva kola plaćate unaprijed, a ne na licu mjesta. To vam osigurava:

  • isti startni broj na svakom kolu
  • jednu jedinu prijavu za sva kola lige
  • medalju za sudjelovanje na ligi sa ugraviranom ukupnom kilometražom i vremenom
  • dri-fit majicu
  • okrijepu by Jamnica
  • mjerenje vremena by Zen timing

Cijena prepaid uplate je 160,00 kn po sudioniku za svih 10 kola. Djeca mlađa od 12 godina plaćaju 90,00 kn i sudjeluju uz pratnju roditelja.

Ako ste iz bilo kojeg razloga spriječeni doći na neko kolo lige, tu dionicu možete otrčati i naknadno. Potrebno je otrčati istu onu dionicu koja se trči u sklopu lige te nam rezultat poslati u obliku Garmin (ili nekog drugog) zapisa na autorizaciju, najkasnije do početka novog kola. Kada ustanovimo da je sve ok, ubacujemo vas u redovan poredak.

Naravno, ako želite, startninu možete platiti i za svako kolo pojedinačno na licu mjesta. Cijena nastupa je 20,00 kn po kolu. 6 i više otrčanih kola osiguravaju vam medalju. Okrijepa je također uključena.


 

Veselimo se ponovnom druženju s vama i novim trkačkim avanturama.

Uplata startnine na:

Sportsko rekreacijski klub RUN4FUN

Otokara Keršovanija 10B

31000 Osijek

Opis plaćanja: TLO, ime i prezime trkača

Poziv na broj: 00 180321

IBAN: HR9723600001102758547

IZJAVA O ODRICANJU ODGOVORNOSTI ORGANIZATORA

Svaki natjecatelj/natjecatelji utrke svojom prijavom i sudjelovanjem prihvaća niže navedene uvjete:

1. Natjecatelj svojom prijavom i sudjelovanjem potvrđuje da na utrci nastupa isključivo na vlastitu odgovornost, svjestan da sudjelovanje na ovoj utrci predstavlja potencijalnu opasnost koja uključuje rizik od raznih vrsta tjelesnih ozljeda i moguću smrt

2. Natjecatelj prihvaća da Organizator nije odgovoran za bilo koji oblik štete prema njemu nastao sudjelovanjem na natjecanju, posredno, neposredno, izdvojeno ili povezano, izazvan vlastitom nepažnjom i krivnjom, ili nepažnjom i krivnjom drugih natjecatelja ili trećih osoba, prije, za vrijeme ili nakon spomenutog natjecanja

3. Natjecatelj je odgovoran za bilo koji oblik štete prema trećim osobama koju je prouzročio ili kojoj je doprinio vlastitom nepažnjom ili krivnjom

4. Natjecatelj je dužan za vrijeme trajanja utrke, te neposredno prije i poslije istog, poštivati službeno objavljena pravila, upute o sigurnom kretanju, i uvjete nastupa izdanih od strane organizatora, te upute sudaca, redara i osoba angažiranih u organizaciji utrke na terenu

5. Natjecatelj se odriče prava sudskim putem potraživati od organizator naknadu bilo kojeg oblika štete nastale sudjelovanjem na utrci

 

PRIVOLA ZA KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Svi osobni podaci iz prijave koristiti će se isključivo u svrhu provedbe i organizacije "TLO - trkačka liga Osijek" sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka (EU GDPR) i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/2018.), uz primjenu odgovarajućih organizacijskih i tehničkih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Niti jedan podatak se neće dostaviti trećoj strani, te će nakon održavanja natjecanja svi osobni podaci biti izbrisani.

 

Run4Fun

Sportsko rekreacijski klub RUN4FUN

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Run4Fun je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Run4Fun izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: www.utrka.run

E-mail: srk.run4fun@gmail.com

Telefon: srk.run4fun@gmail.com

Adresa: Otokara Keršovanija 10B, 31000 Osijek, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://www.facebook.com/run4funosijek/