Vila Bilogore

1. Bilogora Trail 2019 02.06.2019. 07:00 02.06.2019. 16:00 Više...

Završen 40 prijavljeno, 11 plaćeno, 0 s brojem, 40 - REG

CRO 35 Croatia
NOR 5 Norway

CRO 10 Croatia
NOR 1 Norway

Utrka :: 2 :: Organizator :: Vila Bilogore

Vila Bilogore

Bilogora Trail 2019 - 8 km - odrasli 02.06.2019. 10:00 02.06.2019. 12:30 8 km Više...

Završena :: 26 prijavljeno, 11 plaćeno, 26 - REG

CRO 23 Croatia
NOR 3 Norway

CRO 10 Croatia
NOR 1 Norway

Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Opis

1. Bilogora TRAIL - Trčanje rekreativnom stazom kroz mističnu bilogorsku šumu

 

UTRKA ZA ODRASLE I DJECU

Start utrke: 02. lipnja 2019. u 10:00 h

Mjesto održavanja (start i cilj): Vila Bilogore, Mala Dapčevica 44, 43504 Mala Dapčevica

Dužina: 8 + kilometara

Razina zahtjevnosti: srednje zahtjevna (prikladna i za rekreativce)

Startni paket: 150,00 kn (Uključuje: majicu DrySkin, učesničku medalju za sve koji završe utrku, okrijepu za vrijeme utrke na okrijepnim stanicama, bon za doručak, ručak i piće, energetski proizvodi, organizaciju utrke)

Djeca do 14 godina mogu se natjecati uz sudjelovanje roditelja/skrbnika i potpisanu suglasnost. Startnina za djecu do 14 godina je besplatna (Uključuje: učesničku medalju za sve koji završe utrku, okrijepu za vrijeme utrke na okrijepnim stanicama, bon za doručak, ručak i piće, organizaciju utrke)

 

Nagrade: 3 prvoplasirana iz svake kategorije (M, Ž, Djeca)  bit će nagrađeni pokalima, a nagrade smo osigurali i za najmlađu/najmlađeg te najstariju/najstarijeg sudionika.

 

PRIJAVE I UPLATE DO: 26.05.2019.*

*Prijave moguće i nakon tog datuma, no tada startni paket ne garantira Dry Skin majicu

 

PRIJAVE za startninu - popunjavanjem prijavnog obrasca na stranici:

www.stotinka.hr

          UPLATE SAMO ZA STARTNINU – 150,00 kn po osobi:

          Uplatitelj: Ime i prezime, adresa

          Primatelj: Rural Escape Tours j.d.o.o., Stjepana Radića 3, 43284 Hercegovac

          IBAN: HR1524020061100862846, Erste&Steirmärkische Bank d.d.,

          Poziv na broj: OIB

          Opis plaćanja: IME I PREZIME natjecatelja – Bilogora TRAIL

 

Ukoliko trebate prijavoz na relaciji Zagreb – Kutina – Vila Bilogore ili želite prenoćiti na Bilogori molimo vas da kontaktirate:

info@ruralescapetours.com

Mob: 095 381 47 07,

Facebook: Rural Escape Tours

Facebook: Mons Claudius Guide

 

OBVEZNA OPREMA:

 • Mobitel s punom baterijom i brojem navedenim na prijavi
 • Osobna i zdravstvena iskaznica
 • Minimalno 0,5 L tekućine
 • Udobna i nepromočiva obuća, pogodna za hodanje/trčanje po neravnom terenu
 • Ponijeti zaštitu od kiše/sunca

 

PRAVILA UTRKE I OSTALE NAPOMENE:

 • Svi natjecatelji sudjeluju na vlastitu odgovornost i prilikom registracije na dan utrke potpisuju izjavu kojom to potvrđuju te također kojom potvrđuju da su upoznati sa detaljima ovog raspisa i pravilima utrke koja će im biti uručena i prilikom preuzimanja startnog paketa.
 • Djeca i maloljetnici (mlađi od 18 godina) u utrci i ostalim sadržajima mogu sudjelovati u pratnji roditelja/skrbnika ili druge osobe uz pisani pristanak roditelja. U utrci djeca do 14 godina mogu se natjecati uz pisanu suglasnost i obavezno sudjelovanje/natjecanje roditelja/skrbnika, dok oni od 14 do 18 godina mogu sudjelovati uz pisanu suglasnost roditelja/skrbnika koji mora biti prisutan na manifestaciji, ali se nije obavezan natjecati.
 • Svi natjecatelji moraju slijediti označenu trasu. Tijekom utrke natjecatelji su obvezni perforirati kućice na startnom broju, na kontrolnim točkama. Zabranjeno je korištenje puteva izvan staze i skraćivanje staze. Sudionici moraju nositi svu propisanu obveznu opremu te startni broj tijekom cijele utrke, na predjelu prsa ili trbuha. Sudionici se moraju pridržavati pravila o kretanju u prometu pošto utrka, na nekim dijelovima, prolazi prometnicom. Sudionici se moraju pridržavati svih uputa od strane službenih osoba na: prijavama, startu, cilju, kontrolnim točkama, prijelazima prometnice i svim ostalim lokacijama.
 • Molimo sve TRKAČE da svoj startni broj preuzmu od 07:00 sati do 09:30 sati. Registracija trkača nakon 9:30 neće biti moguća zbog starta utrke.
 • Svi natjecatelji koji odustanu tijekom utrke dužni su o tome obavijestiti organizatora slanjem SMS-a (broj organizatora upisan na startnom broju) sa svojim natjecateljskim brojem, imenom i prezimenom.
 • Svi natjecatelji koji se ne budu pridržavali gore navedenih pravila utrke bit će diskvalificirani.
 • Organizator osigurava pomoć medicinskog tima i HGSS-a slučaju nezgode.
 • Sudionici plaćaju svoje prijave za startninu na istaknuti račun. Prilikom prijave, moguće je jednokratno plaćanje. Troškove bankovnih transfera snosi sudionik u cijelosti.
 • U slučaju nemogućnosti dolaska na utrku, sudionik je dužan najkasnije do 25. travnja 2019. pisano obavijestiti organizatora o istom te je moguće pisano zatražiti povrat startnine koja će biti vraćena u roku dva tjedna od zaprimljenog zahtjeva za povrat. Nakon navedenog datuma nema povrata startnine, ali je sudionik svejedno dužan pisano obavijestiti organizatora o ne dolasku. Mail: monsclaudiusguide@gmail.com
 • Broj smještajnih jedinica je ograničen, stoga ukoliko trebate iste molimo da ih rezervirate na vrijeme putem kontakta turističke agencije.
 • Prilikom prijave, što potvrđuju svojim potpisom prilikom registracije, natjecatelji su suglasni da organizator može koristiti filmski i fotografski materijal aktivnosti tijekom održavanja manifestacije te pristaju biti snimljeni. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, ovim putem Vas obavještavamo ako se u nekoj od naših objava nalaze Vaše fotografije, a koje želite da budu uklonjene, ljubazno molimo da nam pošaljete poruku u inbox Facebook stranice Vila Bilogore ili Rural Escape Tours ili Mons Claudius Guide s datumom objave i točnom fotografijom. Nakon primitka poruke, fotografiju ćemo ukloniti.
 • Mjerenje vremena, prijave i obradu rezultata obavlja mjerna služba: Stotinka d.o.o. za elektronsko mjerenje vremena, Kontakt: Zoran Besak 091 230 9973
 • Sudionici koji koriste pakete putem turističke agencije RURAL ESCAPE TOURS, pristaju na Opće uvjete poslovanja, stoga molimo da ih pozorno pročitate na ruralescapetours.com
 • Organizator ima pravo izmjene sadržaja i rasporeda programa. Eventualne izmjene bit će objavljene na Facebook stranicama Vila Bilogore i Rural Escape Tours te na https://www.stotinka.hr

 

KONTAKTI ORGANIZATORA - Za više informacija, pišite nam ili jednostavno nazovite:

 • Za rezervacije startnine i paket-aranžmana:

Turistička agencija Rural Escape Tours, DMC za Moslavinu, Bilogoru i Papuk

Nena Obrovac 095 381 47 07

info@ruralescapetours.com

 • Za detalje o utrci i stazi:

Mons Claudius Guide

Vesna Milanović 099 50 72 791

monsclaudiusguide@gmail.com

 • Za informacije o manifestaciji „Zelena Blaga Bilogore“, ostalim dodatnim sadržajima i ugostiteljskoj ponudi:

Vila Bilogore

Branka Rekić 099 571 5003

info@vilabilogore.com

 

 

PROGRAM 1. Bilogora TRAIL:

07:00 - 09:30 Registracija i dodjela startnih brojeva i paketa Vila Bilogore

10:00 Start 1. Bilogora TRAIL

12:30 Proglašenje pobjednika (ovisno o povratku svih trkača sa staze)

 

Dodatni besplatni sadržaji na dan utrke:

10:00 - 12:00     Animacija za djecu

13:30     Šetnja Vilinskim putem

14:00 - 16:00     Animacija za djecu

15:30     Šetnja Vilinskim putem

 

PROGRAM MANIFESTACIJE u oba dana:

SUBOTA, 01. lipnja 2019.

„Vila Bilogore Bike Tour“ – otkrij „Zelena blaga Bilogore“ na biciklu u suradnji sa biciklističkim klubom „Bor“ iz Virovitice.

Start je u 9 i 30 (paketi, raspored sa satnicom i ostale informacije na Facebook stranici: Vila Bilogore), a očekuju vas dvije staze:
- „Čarobna staza za MTB početnike“ – za bicikliste početnike koji se tek upoznaju sa vožnjom brdima i dolinama. Prikladna za laganiju vožnju mimo asfalta.
- „Bajkovita Extreme staza“ - pripremljena je za prave entuzijaste spremne na dužu kilometražu gdje će upoznati zelena blaga Bilogore te otkriti skrivene ostatke bilogorske prošlosti.
Na biciklijadi možete sudjelovati sa vlastitim biciklom ili ga možete unajmiti kod nas, a za one kojima je potrebno malo više snage, imamo i kombinaciju sa najmom električnog bicikla.
„Planinarenje za laike“ – u suradnji sa turističkim vodičem „Mons Claudius Guide“ i turističkom agencijom „Rural Escape Tours“ po prvi puta ćemo na Bilogori upriličiti njihov zajednički projekt planinarenja namijenjenog svima Vama koji bi voljeli prošetati bilogorskim šumama, ali se ne usudite uputiti na takav pothvat bez vodiča. Zato ćemo zajedno upoznati osnove planinarenja i uz druženje, lagano planinariti čarobnim bilogorskim šumskim putevima i stazama. Radi se o šetnji srednje zahtjevnosti u trajanju tri do četiri sata.
„Animacija za djecu“ – mislili smo i na najmlađe. Za njih smo angažirali tetu animatoricu koja je pripremila razne dječje radionice, igre, pjesmice i slično, a zabavljati se mogu i na velikom dječjem igralištu uz ljuljanje, penjanje, nogomet, badminton i slično.
„Kampiranje pod bilogorskim nebom“ – otkrijte čari robinzonskog turizma i prenoćite na imanju „Vila Bilogore“ pod zvjezdanim nebom. Novost koju je obitelj Rekić pripremila, upravo je otvorenje prvog bilogorskog kampa za robinzonski turizam gdje možete iskušati doživljaj kampiranja . Probudite se uz miris bilogorske šume i opuštajući pogled na imanje i Bilogoru.

 

NEDJELJA, 02. lipnja 2019.

 1. BILOGORA TRAIL - ove godine na manifestaciji ''Zelena blaga Bilogore'' imamo puno novih sadržaja, pa je tako naša Bilogora bogatija za još jednu aktivnost. Da, da, ove godine po prvi puta protrči kroz predivnu Bilogoru, prijavi se i budi sudionik prvog bilogorskog traila.
  Poučna staza „Vilinski put“ – otkrij bilogorska mitološka bića na Vilinskom putu koji smo upravo povodom „Zelenih blaga Bilogore“ pretvorili u poučnu stazu sa 8 zanimljivih točaka na kojima ćete upoznati Šumsku deklu, Vede, Malog s crvenom kapicom i ostalo društvo, te bilogorsku floru i faunu.
  Animacija za djecu – mislili smo i na najmlađe. Za njih smo angažirali tetu animatoricu koja je pripremila razne dječje radionice, igre, pjesmice i slično, a zabavljati se mogu i na velikom dječjem igralištu uz ljuljanje, penjanje, nogomet, badminton i slično.

  Osim navedenih sadržaja u oba dana, domaćini su pripremili bogatu ugostiteljsku ponudu koju čine jela pripremljena od lokalno proizvedenih namirnica te domaćih sokova i likera.
  Pobjegnite za vikend na selo okruženo umirujućom bilogorskom prirodom i uživajte u aktivnom odmoru na imanju „Vila Bilogore“.

Pravila

 • Svi natjecatelji sudjeluju na vlastitu odgovornost i prilikom registracije na dan utrke potpisuju izjavu kojom to potvrđuju te također kojom potvrđuju da su upoznati sa detaljima ovog raspisa i pravilima utrke koja će im biti uručena i prilikom preuzimanja startnog paketa.
 • Djeca i maloljetnici (mlađi od 18 godina) u utrci i ostalim sadržajima mogu sudjelovati u pratnji roditelja/skrbnika ili druge osobe uz pisani pristanak roditelja. U utrci djeca do 14 godina mogu se natjecati uz pisanu suglasnost i obavezno sudjelovanje/natjecanje roditelja/skrbnika, dok oni od 14 do 18 godina mogu sudjelovati uz pisanu suglasnost roditelja/skrbnika koji mora biti prisutan na manifestaciji, ali se nije obavezan natjecati.
 • Svi natjecatelji moraju slijediti označenu trasu. Tijekom utrke natjecatelji su obvezni perforirati kućice na startnom broju, na kontrolnim točkama. Zabranjeno je korištenje puteva izvan staze i skraćivanje staze. Sudionici moraju nositi svu propisanu obveznu opremu te startni broj tijekom cijele utrke, na predjelu prsa ili trbuha. Sudionici se moraju pridržavati pravila o kretanju u prometu pošto utrka, na nekim dijelovima, prolazi prometnicom. Sudionici se moraju pridržavati svih uputa od strane službenih osoba na: prijavama, startu, cilju, kontrolnim točkama, prijelazima prometnice i svim ostalim lokacijama.
 • Molimo sve TRKAČE da svoj startni broj preuzmu od 07:00 sati do 09:30 sati. Registracija trkača nakon 9:30 neće biti moguća zbog starta utrke.
 • Svi natjecatelji koji odustanu tijekom utrke dužni su o tome obavijestiti organizatora slanjem SMS-a (broj organizatora upisan na startnom broju) sa svojim natjecateljskim brojem, imenom i prezimenom.
 • Svi natjecatelji koji se ne budu pridržavali gore navedenih pravila utrke bit će diskvalificirani.
 • Organizator osigurava pomoć medicinskog tima i HGSS-a slučaju nezgode.
 • Sudionici plaćaju svoje prijave za startninu na istaknuti račun. Prilikom prijave, moguće je jednokratno plaćanje. Troškove bankovnih transfera snosi sudionik u cijelosti.
 • U slučaju nemogućnosti dolaska na utrku, sudionik je dužan najkasnije do 25. travnja 2019. pisano obavijestiti organizatora o istom te je moguće pisano zatražiti povrat startnine koja će biti vraćena u roku dva tjedna od zaprimljenog zahtjeva za povrat. Nakon navedenog datuma nema povrata startnine, ali je sudionik svejedno dužan pisano obavijestiti organizatora o ne dolasku. Mail: monsclaudiusguide@gmail.com
 • Broj smještajnih jedinica je ograničen, stoga ukoliko trebate iste molimo da ih rezervirate na vrijeme putem kontakta turističke agencije.
 • Prilikom prijave, što potvrđuju svojim potpisom prilikom registracije, natjecatelji su suglasni da organizator može koristiti filmski i fotografski materijal aktivnosti tijekom održavanja manifestacije te pristaju biti snimljeni. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, ovim putem Vas obavještavamo ako se u nekoj od naših objava nalaze Vaše fotografije, a koje želite da budu uklonjene, ljubazno molimo da nam pošaljete poruku u inbox Facebook stranice Vila Bilogore ili Rural Escape Tours ili Mons Claudius Guide s datumom objave i točnom fotografijom. Nakon primitka poruke, fotografiju ćemo ukloniti.
 • Mjerenje vremena, prijave i obradu rezultata obavlja mjerna služba: Stotinka d.o.o. za elektronsko mjerenje vremena, Kontakt: Zoran Besak 091 230 9973
 • Sudionici koji koriste pakete putem turističke agencije RURAL ESCAPE TOURS, pristaju na Opće uvjete poslovanja, stoga molimo da ih pozorno pročitate na ruralescapetours.com
 • Organizator ima pravo izmjene sadržaja i rasporeda programa. Eventualne izmjene bit će objavljene na Facebook stranicama Vila Bilogore i Rural Escape Tours te na https://www.stotinka.hr

Vila Bilogore

Bilogora Trail 2019 - 8 km - djeca do 14 godina 02.06.2019. 10:00 02.06.2019. 12:30 8 km Više...

Završena :: 14 prijavljeno, 14 - REG

CRO 12 Croatia
NOR 2 Norway

Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Opis

1. Bilogora TRAIL - Trčanje rekreativnom stazom kroz mističnu bilogorsku šumu

 

UTRKA ZA ODRASLE I DJECU

Start utrke: 02. lipnja 2019. u 10:00 h

Mjesto održavanja (start i cilj): Vila Bilogore, Mala Dapčevica 44, 43504 Mala Dapčevica

Dužina: 8 + kilometara

Razina zahtjevnosti: srednje zahtjevna (prikladna i za rekreativce)

Startni paket: 150,00 kn (Uključuje: majicu DrySkin, učesničku medalju za sve koji završe utrku, okrijepu za vrijeme utrke na okrijepnim stanicama, bon za doručak, ručak i piće, energetski proizvodi, organizaciju utrke)

Djeca do 14 godina mogu se natjecati uz sudjelovanje roditelja/skrbnika i potpisanu suglasnost. Startnina za djecu do 14 godina je besplatna (Uključuje: učesničku medalju za sve koji završe utrku, okrijepu za vrijeme utrke na okrijepnim stanicama, bon za doručak, ručak i piće, organizaciju utrke)

Nagrade: 3 prvoplasirana iz svake kategorije (M, Ž, Djeca)  bit će nagrađeni pokalima, a nagrade smo osigurali i za najmlađu/najmlađeg te najstariju/najstarijeg sudionika.

 

PRIJAVE I UPLATE DO: 26.05.2019.*

*Prijave moguće i nakon tog datuma, no tada startni paket ne garantira Dry Skin majicu

 

PRIJAVE za startninu - popunjavanjem prijavnog obrasca na stranici:

www.stotinka.hr

          UPLATE SAMO ZA STARTNINU – 150,00 kn po osobi:

          Uplatitelj: Ime i prezime, adresa

          Primatelj: Rural Escape Tours j.d.o.o., Stjepana Radića 3, 43284 Hercegovac

          IBAN: HR1524020061100862846, Erste&Steirmärkische Bank d.d.,

          Poziv na broj: OIB

          Opis plaćanja: IME I PREZIME natjecatelja – Bilogora TRAIL

 

Ukoliko trebate prijavoz na relaciji Zagreb – Kutina – Vila Bilogore ili želite prenoćiti na Bilogori molimo vas da kontaktirate:

info@ruralescapetours.com

Mob: 095 381 47 07,

Facebook: Rural Escape Tours

Facebook: Mons Claudius Guide

 

OBVEZNA OPREMA:

 • Mobitel s punom baterijom i brojem navedenim na prijavi
 • Osobna i zdravstvena iskaznica
 • Minimalno 0,5 L tekućine
 • Udobna i nepromočiva obuća, pogodna za hodanje/trčanje po neravnom terenu
 • Ponijeti zaštitu od kiše/sunca

 

PRAVILA UTRKE I OSTALE NAPOMENE:

 • Svi natjecatelji sudjeluju na vlastitu odgovornost i prilikom registracije na dan utrke potpisuju izjavu kojom to potvrđuju te također kojom potvrđuju da su upoznati sa detaljima ovog raspisa i pravilima utrke koja će im biti uručena i prilikom preuzimanja startnog paketa.
 • Djeca i maloljetnici (mlađi od 18 godina) u utrci i ostalim sadržajima mogu sudjelovati u pratnji roditelja/skrbnika ili druge osobe uz pisani pristanak roditelja. U utrci djeca do 14 godina mogu se natjecati uz pisanu suglasnost i obavezno sudjelovanje/natjecanje roditelja/skrbnika, dok oni od 14 do 18 godina mogu sudjelovati uz pisanu suglasnost roditelja/skrbnika koji mora biti prisutan na manifestaciji, ali se nije obavezan natjecati.
 • Svi natjecatelji moraju slijediti označenu trasu. Tijekom utrke natjecatelji su obvezni perforirati kućice na startnom broju, na kontrolnim točkama. Zabranjeno je korištenje puteva izvan staze i skraćivanje staze. Sudionici moraju nositi svu propisanu obveznu opremu te startni broj tijekom cijele utrke, na predjelu prsa ili trbuha. Sudionici se moraju pridržavati pravila o kretanju u prometu pošto utrka, na nekim dijelovima, prolazi prometnicom. Sudionici se moraju pridržavati svih uputa od strane službenih osoba na: prijavama, startu, cilju, kontrolnim točkama, prijelazima prometnice i svim ostalim lokacijama.
 • Molimo sve TRKAČE da svoj startni broj preuzmu od 07:00 sati do 09:30 sati. Registracija trkača nakon 9:30 neće biti moguća zbog starta utrke.
 • Svi natjecatelji koji odustanu tijekom utrke dužni su o tome obavijestiti organizatora slanjem SMS-a (broj organizatora upisan na startnom broju) sa svojim natjecateljskim brojem, imenom i prezimenom.
 • Svi natjecatelji koji se ne budu pridržavali gore navedenih pravila utrke bit će diskvalificirani.
 • Organizator osigurava pomoć medicinskog tima i HGSS-a slučaju nezgode.
 • Sudionici plaćaju svoje prijave za startninu na istaknuti račun. Prilikom prijave, moguće je jednokratno plaćanje. Troškove bankovnih transfera snosi sudionik u cijelosti.
 • U slučaju nemogućnosti dolaska na utrku, sudionik je dužan najkasnije do 25. travnja 2019. pisano obavijestiti organizatora o istom te je moguće pisano zatražiti povrat startnine koja će biti vraćena u roku dva tjedna od zaprimljenog zahtjeva za povrat. Nakon navedenog datuma nema povrata startnine, ali je sudionik svejedno dužan pisano obavijestiti organizatora o ne dolasku. Mail: monsclaudiusguide@gmail.com
 • Broj smještajnih jedinica je ograničen, stoga ukoliko trebate iste molimo da ih rezervirate na vrijeme putem kontakta turističke agencije.
 • Prilikom prijave, što potvrđuju svojim potpisom prilikom registracije, natjecatelji su suglasni da organizator može koristiti filmski i fotografski materijal aktivnosti tijekom održavanja manifestacije te pristaju biti snimljeni. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, ovim putem Vas obavještavamo ako se u nekoj od naših objava nalaze Vaše fotografije, a koje želite da budu uklonjene, ljubazno molimo da nam pošaljete poruku u inbox Facebook stranice Vila Bilogore ili Rural Escape Tours ili Mons Claudius Guide s datumom objave i točnom fotografijom. Nakon primitka poruke, fotografiju ćemo ukloniti.
 • Mjerenje vremena, prijave i obradu rezultata obavlja mjerna služba: Stotinka d.o.o. za elektronsko mjerenje vremena, Kontakt: Zoran Besak 091 230 9973
 • Sudionici koji koriste pakete putem turističke agencije RURAL ESCAPE TOURS, pristaju na Opće uvjete poslovanja, stoga molimo da ih pozorno pročitate na ruralescapetours.com
 • Organizator ima pravo izmjene sadržaja i rasporeda programa. Eventualne izmjene bit će objavljene na Facebook stranicama Vila Bilogore i Rural Escape Tours te na https://www.stotinka.hr

 

KONTAKTI ORGANIZATORA - Za više informacija, pišite nam ili jednostavno nazovite:

 • Za rezervacije startnine i paket-aranžmana:

Turistička agencija Rural Escape Tours, DMC za Moslavinu, Bilogoru i Papuk

Nena Obrovac 095 381 47 07

info@ruralescapetours.com

 • Za detalje o utrci i stazi:

Mons Claudius Guide

Vesna Milanović 099 50 72 791

monsclaudiusguide@gmail.com

 • Za informacije o manifestaciji „Zelena Blaga Bilogore“, ostalim dodatnim sadržajima i ugostiteljskoj ponudi:

Vila Bilogore

Branka Rekić 099 571 5003

info@vilabilogore.com

 

 

PROGRAM 1. Bilogora TRAIL:

07:00 - 09:30 Registracija i dodjela startnih brojeva i paketa Vila Bilogore

10:00 Start 1. Bilogora TRAIL

12:30 Proglašenje pobjednika (ovisno o povratku svih trkača sa staze)

 

Dodatni besplatni sadržaji na dan utrke:

10:00 - 12:00     Animacija za djecu

13:30     Šetnja Vilinskim putem

14:00 - 16:00     Animacija za djecu

15:30     Šetnja Vilinskim putem

 

PROGRAM MANIFESTACIJE u oba dana:

SUBOTA, 01. lipnja 2019.

„Vila Bilogore Bike Tour“ – otkrij „Zelena blaga Bilogore“ na biciklu u suradnji sa biciklističkim klubom „Bor“ iz Virovitice.

Start je u 9 i 30 (paketi, raspored sa satnicom i ostale informacije na Facebook stranici: Vila Bilogore), a očekuju vas dvije staze:
- „Čarobna staza za MTB početnike“ – za bicikliste početnike koji se tek upoznaju sa vožnjom brdima i dolinama. Prikladna za laganiju vožnju mimo asfalta.
- „Bajkovita Extreme staza“ - pripremljena je za prave entuzijaste spremne na dužu kilometražu gdje će upoznati zelena blaga Bilogore te otkriti skrivene ostatke bilogorske prošlosti.
Na biciklijadi možete sudjelovati sa vlastitim biciklom ili ga možete unajmiti kod nas, a za one kojima je potrebno malo više snage, imamo i kombinaciju sa najmom električnog bicikla.
„Planinarenje za laike“ – u suradnji sa turističkim vodičem „Mons Claudius Guide“ i turističkom agencijom „Rural Escape Tours“ po prvi puta ćemo na Bilogori upriličiti njihov zajednički projekt planinarenja namijenjenog svima Vama koji bi voljeli prošetati bilogorskim šumama, ali se ne usudite uputiti na takav pothvat bez vodiča. Zato ćemo zajedno upoznati osnove planinarenja i uz druženje, lagano planinariti čarobnim bilogorskim šumskim putevima i stazama. Radi se o šetnji srednje zahtjevnosti u trajanju tri do četiri sata.
„Animacija za djecu“ – mislili smo i na najmlađe. Za njih smo angažirali tetu animatoricu koja je pripremila razne dječje radionice, igre, pjesmice i slično, a zabavljati se mogu i na velikom dječjem igralištu uz ljuljanje, penjanje, nogomet, badminton i slično.
„Kampiranje pod bilogorskim nebom“ – otkrijte čari robinzonskog turizma i prenoćite na imanju „Vila Bilogore“ pod zvjezdanim nebom. Novost koju je obitelj Rekić pripremila, upravo je otvorenje prvog bilogorskog kampa za robinzonski turizam gdje možete iskušati doživljaj kampiranja . Probudite se uz miris bilogorske šume i opuštajući pogled na imanje i Bilogoru.

 

NEDJELJA, 02. lipnja 2019.

 1. BILOGORA TRAIL - ove godine na manifestaciji ''Zelena blaga Bilogore'' imamo puno novih sadržaja, pa je tako naša Bilogora bogatija za još jednu aktivnost. Da, da, ove godine po prvi puta protrči kroz predivnu Bilogoru, prijavi se i budi sudionik prvog bilogorskog traila.
  Poučna staza „Vilinski put“ – otkrij bilogorska mitološka bića na Vilinskom putu koji smo upravo povodom „Zelenih blaga Bilogore“ pretvorili u poučnu stazu sa 8 zanimljivih točaka na kojima ćete upoznati Šumsku deklu, Vede, Malog s crvenom kapicom i ostalo društvo, te bilogorsku floru i faunu.
  Animacija za djecu – mislili smo i na najmlađe. Za njih smo angažirali tetu animatoricu koja je pripremila razne dječje radionice, igre, pjesmice i slično, a zabavljati se mogu i na velikom dječjem igralištu uz ljuljanje, penjanje, nogomet, badminton i slično.

  Osim navedenih sadržaja u oba dana, domaćini su pripremili bogatu ugostiteljsku ponudu koju čine jela pripremljena od lokalno proizvedenih namirnica te domaćih sokova i likera.
  Pobjegnite za vikend na selo okruženo umirujućom bilogorskom prirodom i uživajte u aktivnom odmoru na imanju „Vila Bilogore“.

Pravila

 • Svi natjecatelji sudjeluju na vlastitu odgovornost i prilikom registracije na dan utrke potpisuju izjavu kojom to potvrđuju te također kojom potvrđuju da su upoznati sa detaljima ovog raspisa i pravilima utrke koja će im biti uručena i prilikom preuzimanja startnog paketa.
 • Djeca i maloljetnici (mlađi od 18 godina) u utrci i ostalim sadržajima mogu sudjelovati u pratnji roditelja/skrbnika ili druge osobe uz pisani pristanak roditelja. U utrci djeca do 14 godina mogu se natjecati uz pisanu suglasnost i obavezno sudjelovanje/natjecanje roditelja/skrbnika, dok oni od 14 do 18 godina mogu sudjelovati uz pisanu suglasnost roditelja/skrbnika koji mora biti prisutan na manifestaciji, ali se nije obavezan natjecati.
 • Svi natjecatelji moraju slijediti označenu trasu. Tijekom utrke natjecatelji su obvezni perforirati kućice na startnom broju, na kontrolnim točkama. Zabranjeno je korištenje puteva izvan staze i skraćivanje staze. Sudionici moraju nositi svu propisanu obveznu opremu te startni broj tijekom cijele utrke, na predjelu prsa ili trbuha. Sudionici se moraju pridržavati pravila o kretanju u prometu pošto utrka, na nekim dijelovima, prolazi prometnicom. Sudionici se moraju pridržavati svih uputa od strane službenih osoba na: prijavama, startu, cilju, kontrolnim točkama, prijelazima prometnice i svim ostalim lokacijama.
 • Molimo sve TRKAČE da svoj startni broj preuzmu od 07:00 sati do 09:30 sati. Registracija trkača nakon 9:30 neće biti moguća zbog starta utrke.
 • Svi natjecatelji koji odustanu tijekom utrke dužni su o tome obavijestiti organizatora slanjem SMS-a (broj organizatora upisan na startnom broju) sa svojim natjecateljskim brojem, imenom i prezimenom.
 • Svi natjecatelji koji se ne budu pridržavali gore navedenih pravila utrke bit će diskvalificirani.
 • Organizator osigurava pomoć medicinskog tima i HGSS-a slučaju nezgode.
 • Sudionici plaćaju svoje prijave za startninu na istaknuti račun. Prilikom prijave, moguće je jednokratno plaćanje. Troškove bankovnih transfera snosi sudionik u cijelosti.
 • U slučaju nemogućnosti dolaska na utrku, sudionik je dužan najkasnije do 25. travnja 2019. pisano obavijestiti organizatora o istom te je moguće pisano zatražiti povrat startnine koja će biti vraćena u roku dva tjedna od zaprimljenog zahtjeva za povrat. Nakon navedenog datuma nema povrata startnine, ali je sudionik svejedno dužan pisano obavijestiti organizatora o ne dolasku. Mail: monsclaudiusguide@gmail.com
 • Broj smještajnih jedinica je ograničen, stoga ukoliko trebate iste molimo da ih rezervirate na vrijeme putem kontakta turističke agencije.
 • Prilikom prijave, što potvrđuju svojim potpisom prilikom registracije, natjecatelji su suglasni da organizator može koristiti filmski i fotografski materijal aktivnosti tijekom održavanja manifestacije te pristaju biti snimljeni. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, ovim putem Vas obavještavamo ako se u nekoj od naših objava nalaze Vaše fotografije, a koje želite da budu uklonjene, ljubazno molimo da nam pošaljete poruku u inbox Facebook stranice Vila Bilogore ili Rural Escape Tours ili Mons Claudius Guide s datumom objave i točnom fotografijom. Nakon primitka poruke, fotografiju ćemo ukloniti.
 • Mjerenje vremena, prijave i obradu rezultata obavlja mjerna služba: Stotinka d.o.o. za elektronsko mjerenje vremena, Kontakt: Zoran Besak 091 230 9973
 • Sudionici koji koriste pakete putem turističke agencije RURAL ESCAPE TOURS, pristaju na Opće uvjete poslovanja, stoga molimo da ih pozorno pročitate na ruralescapetours.com
 • Organizator ima pravo izmjene sadržaja i rasporeda programa. Eventualne izmjene bit će objavljene na Facebook stranicama Vila Bilogore i Rural Escape Tours te na https://www.stotinka.hr

Organizator

Vila Bilogore

Vila Bilogore.

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
 • Organizator Vila Bilogore je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
 • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
 • Molimo pitajte organizatora Vila Bilogore izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
 • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://www.facebook.com/events/412426399314496/

E-mail: monsclaudiusguide@gmail.com

Telefon: +385 99 50 72 791

Adresa: Mala Dapćevica 44, 43504 Mala Dapčevica, CRO - Croatia

Dodatni linkovi