TTK Strka

Marjan Trail 2021 - Gibajmo se (7 kontrolnih točaka) 19.02.2021. 10:45 12.03.2021. 15:10 10 km 350 m 350 m Više...

Završena :: 40 prijavljeno, 30 plaćeno, 30 s brojem, 10 - REG 30 - FIN

BIH 2 Bosnia and Herzegovina
CRO 38 Croatia

CRO 30 Croatia

CRO 30 Croatia

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

 
 

Marjan  trail će se održati, ali zbog pandemije u sasvim drugačijem formatu, koji će vjerujemo biti vrlo uzbudljiv i zanimljiv.  Od vas će tražiti brzinu, izdržljivost, snalažljivost i dozu avanturističkog duha.

Utrka će se održavati u trajanju od 3 tjedna, od 19.02. do 12.03. s tim da svatko unutar ta tri tjedna može startati kad god želi. Staza nije zadana točno određenom rutom već određenim kontrolnim točkama koje morate obići točno određenim redoslijedom. Pripremili smo kraću varijantu, Gibajmo se,  koja ima 7 kontrolnih točaka i najkraća ruta za povezati te točke zadanim redoslijedom je oko 10 km i s oko 300 m akumulirane visine. Duža varijanta, Jače manijače, ima 15 kontrolnih točaka, i najkraća ruta za proći sve zadanim redoslijedom je oko 21 km s oko 700 m akumulirane visine.

VRLO VAŽNO: točke se moraju obići točno redoslijedom kako su na popisu, od manjeg broja prema većem.

Sudjelovati se može tako da se prijavite na Stotinku i uplatite startninu od 90 kn. Prijavom na Stotinci dobivate povratni mail u kojem su u prilogu karta Marjana s ucrtanim kontrolnim točkama i popis kontrolnih točaka s imenom (lokacijom). Također kartu i popis točaka možete skinuti s naše web stranice www.ttk-strka.hr . Nakon što otrčite stazu, pošaljite nam screenshot GPX zapisa na email adresu:?   GPX zapis može biti na bilo kojoj aplikaciji (Garmin, Movescount, Strava, Runmeter...), napravite screenshot gdje se jasno vidi vaša otrčana ruta na karti, podaci o dužini, visini i vremenu koje vam je bilo potrebno. Provjerom vašeg traga na karti utvrditi ćemo da li ste obišli sve kontrolne točke i zatim upisujemo vaš rezultat na Stotinku. Zapamtite, najkraći put ne mora biti i najbrži. Osim brzine i izdržljivosti za dobar rezultat važna je i vaša snalažljivost. Prije nego nam pošaljete vaš rezultat iskoristite vrijeme i probajte nekoliko različitih varijanti da vidite koja je najbrža, istražite teren i rute. Možete nam poslati samo jedan zapis s rezultatom koji unosimo u Stotinku.  Biti će zanimljivo pratiti rezultate na Stotinci i kako se mijenja poredak kako nam pristižu novi rezultati. Vaš rezultat možete poslati najkasnije do 12.03. do 15:00 sati.

Za cijenu startnine dobiti ćete personaliziranu, unikatnu šalicu utrke (s vašim imenom), vrlo praktičnu za boravke u prirodi.

Svi koji sudjeluju u utrci dobivaju jednak broj bodova za Dalmatinsku Trail Ligu,  25

Za sva pitanja obratite nam se na mail ttkstrka@gmail.com

 

 

 
 

Utrka će se održavati u trajanju od 3 tjedna, od 19.02. do 12.03. s tim da svatko unutar ta tri tjedna može startati kad god želi. Također, prijave će biti otvorene u tom razdoblju. Staza nije zadana točno određenom rutom već određenim kontrolnim točkama koje morate obići točno određenim redoslijedom. Staza Gibajmo se, ima 7 kontrolnih točaka i najkraća ruta za povezati te točke zadanim redoslijedom je oko 10 km i s oko 350 m akumulirane visine.

VRLO VAŽNO: točke se moraju obići točno redoslijedom kako su na popisu, od manjeg broja prema većem.

Nakon što otrčite stazu, pošaljite nam screenshot GPX zapisa na email adresu marjantrail2021@gmail.com    GPX zapis može biti na bilo kojoj trkačkoj aplikaciji (Garmin connect, Movescount, Strava, Runmeter...), napravite screenshot gdje se jasno vidi vaša otrčana ruta na karti, podaci o dužini, visini i vremenu koje vam je bilo potrebno. Provjerom vašeg traga na karti utvrditi ćemo da li ste obišli sve kontrolne točke i zatim upisujemo vaš rezultat na Stotinku. Zapamtite, najkraći put ne mora biti i najbrži. Osim brzine i izdržljivosti za dobar rezultat važna je i vaša snalažljivost. Prije nego nam pošaljete vaš rezultat iskoristite vrijeme i probajte nekoliko različitih varijanti da vidite koja je najbrža, istražite teren i rute. Možete nam poslati samo jedan zapis s rezultatom koji unosimo u Stotinku.  Biti će zanimljivo pratiti rezultate na Stotinci i kako se mijenja poredak kako nam pristižu novi rezultati. Rezultat možete poslati najkasnije do 12.03. do 15:00 sati. Kartu s ucrtanim kontrolnim točkama i popis kontrolnih točaka dobiti ćete u mailu nakon prijave ili možete naći na web stranici www.ttk-strka.hr 

Kartu utrke možete skinuti na slijedećem linku:

https://drive.google.com/file/d/1eWgxYnj06vpr5hEnaiXVupkd830BLpZh/view?usp=sharing

Popis kontrolnih točaka za kategoriju Gibajmo se:

Start: Sjeverna vrata

KT1: vidikovac ispod protupožarnog tornja (promatračnica)

KT2: spomenik Umbertu Girometti

KT3: Vrh Marjana (Telegrin)

KT4: Crkvica Sv. Nikole

KT5: Crkvica Sv. Jere

KT6: Crkvica pokraj Instituta

KT7: spoj vatrogasnog puta i stepenica iznad sjevernih vrata

Cilj: Sjeverna vrata

 

TTK Strka

Trail i treking klub Strka

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator TTK Strka je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora TTK Strka izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: http://www.ttk-strka.hr/

E-mail: ttkstrka@gmail.com

Telefon: +385 098 182 9644

Adresa: Marka Marulića 17, Mravince, CRO - Croatia

Dodatni linkovi
Facebook: https://www.facebook.com/TTKSTrka/ 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZcEuD1KmB_qXXJ7loqN72A 
Info

http://www.ttk-strka.hr/