Riva Rafting Centar PA d.o.o.

SUP na stazi Mali Princ 26.07.2022. 19:00 26.07.2022. 21:00 4 km Više...

Završena :: 20 prijavljeno, 20 - REG

CRO 19 Croatia
NOR 1 Norway

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

OPIS:

Dragi prijatelji Zrmanja ADV festivala, nakon duge i neugodne dvogodišnje stanke zbog covid 19. RRC u suorganizaciji sa TZ grada Obrovca organiziraju ZAF koji će se održati od 25.7 do 31.7.

Sedmodnevni festival donosi  obilje rekreacije i sporta u povijesnom gradu braće Kurjaković koji leži na prekrasnom kanjonu rijeke Zrmanje te predjelu Novigradskog  mora pa sve do Masleničkog mosta. Vodili smo računa da za svakog od vas pripremimo po nešto, od uličnog basketa, skokova u vodu s obrovačkog mosta, plivanja (preplivavanju rijeke Zrmanje), vaterpolo turnira, stand up utrke na stazi Malog princa (od Jankovića buka do mosta), kajak utrke “Dva mosta”, od Masleničkog mosta do Obrovačkog mosta te gradskog traila:” Trail Braće Kurjaković”.

Zbog geografske specifičnosti terena gdje je smješten grad Obrovac, stvorena je nesvakidašnja mogućnost da to ne bude klasična ulična gradska utrka već gradski trail, sa svim elementima i posebnostima terena koje su nužne za tako nešto.


Osim trčanja uz rijeku Zrmanju i uspone uz Kalvariju, do povijesne tvrđave Turanj, ponovni spust zaobilaznicom za Grad. Prelaskom preko gradskog mosta nastavljamo trčati uz brdo Grkovac kroz Vrata Franje Josipa- pa sve do nekadašnjeg benediktinskog samostana u Namastirini- danas gradsko groblje. ne trčimo samo kroz prirodne i geografske ljepote grada nego i kroz tešku i bremenitu povijest ovih prostora.

 

Cijena

Besplatno

 

Limit:

 

Ovaj događaj je limitiran na 20 osoba

Pravila i propisi natjecatenja možete pogledati na sljedećem linku:

Pravila i propisi natjecatelja

 

Riva Rafting Centar PA d.o.o.

Riva Rafting Centar, Putnička agencija d.o.o.

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Riva Rafting Centar PA d.o.o. je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Riva Rafting Centar PA d.o.o. izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: http://riva-rafting-centar.hr/

E-mail: info@riva-rafting-centar.hr

Telefon: +385 23 689 920

Adresa: Kruševo, Drage 7a., 23450 Obrovac, CRO - Croatia

Dodatni linkovi