Break a leg!

Natjecanje u sportskom penjanju 08.10.2022. 15:00 08.10.2022. 17:00 Više...

Završena :: 13 prijavljeno, 7 s brojem, 6 - REG 7 - FIN

CRO 13 Croatia

CRO 7 Croatia

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Natjecanje u sportskom penjanju starta u subotu, 8.10. u 15:00 sati, na penjalištu Poturičini kruzi, na otoku Zlarinu

Natjecanje u sportskom penjanju održat će se na otoku Zlarinu, na penjalištu Poturičini kruzi. Od brodskog pristaništa do penjališta ima 45 minuta hoda, ali domaćini iz TZ-a Zarin i članovi SPK Teton će vas dočekati na glavnom pristaništu i ići zajedno s vama do gore.

Neovisno jeste li iskusan penjač, ili tek početnik koji će se po prvi puta okušati u ovoj atraktivnoj outdoor disciplini, jedno je sigurno – uživat ćete u prekrasnom ambijentu i netaknutoj prirodi otoka Zlarina, jednog od najsunčanijih otoka Jadrana, s čak 2.700 sati sunca godišnje!

Penjač za napredovanje po stijeni koristi snagu, izdržljivost svoga tijela i poznavanje tehnike penjanja, dok mu tehnička sredstva služe isključivo za osiguranje od ozljede. Sportsko penjanje ima brojne pozitivne učinke: fizički razvoj tijela i razvoj motoričkih sposobnosti (izdržljivost, fleksibilnost, koordinacija, ravnoteža); poboljšava fokusiranost, jača samopouzdanje, pogoduje rješavanju straha od visine.

Natjecanje u sportskom penjanju odvijat će se na jednom penjačkom smjeru. Natjecatelji penju osiguravani odozgo (tzv. top rope), a kriterij za određivanje pozicije natjecatelja u ukupnom poretku predstavlja vrijeme potrebno za uspješno savladavanje smijera. Vrijeme uspona obuhvaća vrijeme od signala suca za start do trenutka kada natjecatelj jednom rukom dodirne sidrište koje označava završetak smjera.

Startni paketi

Preuzimajne startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji – Malom Vignju (Jadrija); u subotu, 8.10., od 10:30 do 13:00 sati.

Organiziran je besplatan transfer brodom do Zlarina u subotu, 8.10., u 12:00 sati sa Jadrije (za radionicu) te u 13:30 sati (za natjecanje). Povratni transfer je u 17:00 sati te u 18:00 sati.

Za preuzimanje startnog broja i startnog paketa obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

Uplatom kotizacije na vrijeme, ostvarujete pravo na STARTNI PAKET koji uključuje sljedeće: promotivnu vrećicu TZ Šibensko-kninske županije, dry fit majicu utrke, poklone sponzora, okrjepu, startni broj, vreću za pohranu osobnih stvari, finišersku medalju, medalju prva tri mjesta u ženskoj i muškoj kategoriji, pobjednički paket za prva tri mjesta u kategorijama, fotografiranje utrke i video materijale.

Break a leg!

Break a leg! d.o.o.

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Break a leg! je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Break a leg! izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://breakaleg.hr/

E-mail: info@breakaleg.hr

Telefon: +38598220970

Adresa: Andrije Hebranga 10, 23000 Zadar, CRO - Croatia

Dodatni linkovi