Udruga Kulturist

HOPA Rock & Run cener 15.06.2024. 10:00 15.06.2024. 13:00 10 km 368 m 370 m Više...

Prijave zatvorene :: 23 prijavljeno, 18 s brojem, 5 - REG 18 - STA

CRO 23 Croatia

CRO 18 Croatia

Događaj - Javno Utrka Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Poštovane trkačice i trkači,

Predstavljamo vam 1. HOPA ROCK&RUN CENER Trail koji će se održati 15.06.2024. na obroncima Požeške gore.

Utrka je dio rock festivala koji se održava na istom mjestu 14. i 15. lipnja 2024. na kojem nastupaju Savršeni Marginalci, Boa II, Atheist Rap, Detmeć i drugi, više potražite na www.kulturist.hr Svi sudionici utrke imaju besplatan ulaz na oba dana festivala. Također postoji mogućnost i besplatnog kampiranja.

Start i cilj utrke je na mjestu gdje se održava festival u blizini kapele Sv. Vid. Staza se spušta i penje prekrasnim brežuljcima prolazeći kroz vinograde i šumske puteve obroncima Požeške gore uz žestoke riffove uz stazu

Cijeli događaj počinje već u PETAK 14.06.2024. u 20:00h koncertima bendova Boa II, Detmeć, Koridor, Magical Mystery Band, uživajući uz bogatu gastro ponudu i Craft Beer Fest

 

ORGANIZATOR: Udruga KULTURIST

DONACIJA ZA STARTNINU= 20€

UPLATE DONACIJE ZA STARTNINU NA IBAN: HR9324020061101176110

U OPISU IME I PREZIMA TRKAČICE/TRKAČA

POZIV NA BROJ: HR00 333

 

RASPORED 

8:30h - 9:30h Preuzimanje startnih paketa

10:00h           Start utrke

12:30h           Proglašenje pobjednika, ručak

 

Zabava uz D.J-a i bogatu ugostiteljsku ponudu.

 

17:00h kreće nabrijavanje za utakmicu EP Hrvatska- Španjolska

18:00h Utakmica Hrvatska - Španjolska na velikom video zidu

 

20:00h Koncerti, SAVRŠENI MARGINALCI(ex Hladno Pivo), ATHEIST RAP, OSA(One Step Away), KDP, KOMBINATOR

 

STARTNI PAKET UKLJUČUJE:

 

SUDJELOVANJE U UTRCI

BESPLATAN ULAZ NA OBA DANA FESTIVALA

BESPLATNO KAMPIRANJE

FINIŠERSKA MEDALJA

ČAŠA S LOGOM FESTIVALA ZA KONZUMACIJA PIVA/VINA

MJERENJE VREMENA

NAGRADE ZA POBJEDNIKE

RUČAK, PIVO, SOK

 

smještaj:

https://pozega-tz.hr/odmori-prenoci/

Svojim popunjavanjem prijave za sudjelovanje na 1.HOPA Rock & Run Cener trail utrci, ja prijavljena/prijavljeni s na web prijavi identificiranim osobnim podacima potvrđujem svoju punu svijest kako svaka sportska aktivnost, pa tako i očekivana aktivnost trčanja i sudjelovanja na 1.HOPA Rock & Run Cener trail utrci  organiziranoj od udruge KULTURIST nosi potencijalne rizike, kao što su samo primjera radi i bez ograničavanja na ozljede lokomotornog sustava, opterećenje kardio-vaskularnog sustava, opterećenje respiratornog sustava, no svjestan / svjesna sam da one dolaze kao redovita i neizbježna posljedica moje planirane aktivnosti, u kojem smislu izričito izjavljujem da ni udrugu KULTURIST ni angažirane osobe u organizaciji neću držati odgovornima ukoliko se pojedini potencijalni rizik aktivnosti doista i realizira. 

 

Nadalje, potvrđujem da ne postoji zdravstvena ili neka druga okolnost koja me onemogućava ili bitno ometa u planiranoj aktivnosti trčanja ili koja ugrožava život ili zdravlje osoba s kojima u izvršenju sudjelovanja dolazi u dodir. U slučaju promjene zdravstvenog stanja ili nastupa važne okolnosti, o istoj se obvezujem izvijestiti organizatore angažirane u udruzi KULTURIST.

 

Posebno potvrđujem da ću se tijekom odvijanja planirane aktivnosti trčanja podvrgavati uputama i savjetima organizatora te ostalih službi angažiranih u organizaciji 1.HOPA Rock & Run Cener trail utrke.

 

Udruga KULTURIST kao Voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da su Vaši osobni podaci poslani s web stranice www.stotinka.hr i www.kulturist.hr (u daljnjem tekstu web stranica) i da će biti obrađeni. Prihvaćanjem ove Izjave smatra se da slobodno i izričito dajete Vašu privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka ustupljenih udruzi KULTURIST kao korisniku putem web stranice u svrhe koje su ovdje izričito navedene. Davanje podataka je dobrovoljno, te sukladno tome ovu Izjavu niste dužni prihvatiti, odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u Prijavu dostupnu na ovoj web stranici.

 

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u Prijavu smatra se da ste suglasni s obradom istih. Ustupljeni osobni podaci će biti obrađeni u svrhu održavanja 1.HOPA Rock & Run Cener trail utrke. Vaše obrađene podatke čuvati ćemo u razdoblju od 5 (pet) godina, nakon čega će se isti automatski brisati prema propisanim procedurama Politike GDPR-a. Obradi osobnih podataka u navedene svrhe možete se u svako doba usprotiviti i opozvati danu privolu.

 

Udruga KULTURIST će s Vašim osobnim podacima postupati sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, odnosno Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR) uz primjenu odgovarajućih fizičkih i tehničko-sigurnosnih mjera zaštite osobnih podataka od neovlaštenog pristupa, zlouporabe, otkrivanja, gubitka ili uništenja. Udruga KULTURIST poštuje i štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka, te onemogućava pristup i priopćavanje Vaših osobnih podataka ijednoj trećoj strani, osim onim svojim zaposlenicima i tvrtkinim Izvršiteljima obrade kojima su isti potrebni radi provedbe njihovih poslovnih aktivnosti vezanim uz narav posla koji obavljaju. Vaši osobni podaci ne mogu se priopćavati trećim osobama bez Vaše prethodne izričite privole, osim i samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

 

Prihvaćanjem ove Izjave ujedno izričito dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih fotografija, snimaka i drugih medijskih sadržaja snimljenih tijekom trajanja 1.HOPA Rock & Run Cener trail utrke. Svrha obrade osobnih fotografija, snimaka i drugih medijskih sadržaja je marketinški interes Voditelja zbirke osobnih podataka i Sponzora (npr. oglašavanje i marketing putem tiskanih medija, društvenih mreža).

 

Voditelj zbirke Vaših osobnih podataka je ured udruga KULTURIST na adresi Fra Kaje Adžića 41, Požega. U svakom trenutku možete dobiti uvid u svoje osobne podatke koji se obrađuju, te zatražiti ispravak, izmjenu ili dopunu podataka.

 

Vašu privolu danu za obradu podataka možete u bilo kojem trenutku, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja, povući/opozvati, odnosno odustati od iste i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama. Opoziv privole možete podnijeti poštom na gore navedenu adresu tvrtke ili e-poštom na adresu hoparun@kulturist.hr.

 

Prihvaćanjem ove Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka putem ovih web stranica potvrđujete da ste istu pažljivo pročitali i razumjeli sve informacije u istoj, te dopuštate da udruga KULTURIST, kao Voditelj zbirke osobnih podataka i korisnik, obrađuje i koristi vaše osobne podatke u svrhu održavanja 1.HOPA Rock & Run Cener trail utrke. Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete dati privolu za obradu osobnih podataka kako je to navedeno u ovoj Izjavi.

Udruga Kulturist

Udruga Kulturist

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Udruga Kulturist je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Udruga Kulturist izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: www.kulturist.hr

E-mail: hoparun@kulturist.hr

Telefon: +385912508339

Adresa: Fra Kaje Adžića 41, 34000 Požega, CRO - Croatia

Dodatni linkovi