Break a leg!

BFF TRAIL 5 KM 22.06.2024. 18:30 22.06.2024. 21:00 5 km 60 m 50 m Više...

Prijave otvorene Prijave od 31.01.2024. 16:00 do 21.06.2024. 22:00 :: Limit natjecatelja: 100 :: 16 prijavljeno, 16 - REG

BIH 1 Bosnia and Herzegovina
CRO 13 Croatia
POL 2 Poland

Događaj - Javno Utrka Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Ime utrke: BFF TRAIL 5 KM, organizira se u sklopu Biograd Family & Friends Festival 2024.

Organizatori utrke: Agencija Break a leg

Suorganizatori: Turistička zajednica Grada Biograda na Moru

Vrijeme održavanja: 22.06.2024. u 18:30 sati (subota)

Duljina: 5 km

Start/cilj utrke: na plaži kraj bazena Ilirija.

Vremenski limit: 3 sata

Prijava: Do 21.06.2024.

 

Startnina15 EUR

 

STARTNI PAKETI: Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji, na plaži kraj bazena Ilirija, u subotu, 22.6. od 16:30 do 18:15 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, pokloni sponzora, festivalska medalja,  vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

BFF TRAIL 5 KM, starta ispred Hotela Ilirija te šetalištem Dražice dolazi do plaže Soline. Prateći morsku crtu trasa staze nastavlja plažama Ljutić i Kumenat. Nakon 2.5 km staza skreće s plaže i makadamskim putem se vraća do Biograda. Na 3.5 kilometru nalazi se okrjepna stanica. Sudionici prolaze kroz Camping Park Soline i nastavljaju do cilja utrke ispred Hotela Ilirija.

Staza dužine 5 km bit će označena CRVENIM oznakama, odnosno CRVENIM trakicama koje je potrebno pratiti od starta do cilja utrke.

 

‍Informacije:+385993239643

info@breakaleg.hr

 

 

ORGANIZACIJA

BFF Trail utrku 5 km u sklopu BIOGRAD FAMILY & FRIENDS FESTIVALA organizira agencija Break a leg, u suorganizaciji s Turističkom zajednicom grada Biograd na Moru. Utrka starta u subotu,  22.06.2024. u 18:30 sati, pokraj bazena Ilirija u Biogradu na Moru.

KATEGORIJE

Sudionici se mogu natjecati u tri kategorije:

5 km – POJEDINAČNO

9 km – POJEDINAČNO

14 km – GRUPNO (jedan natjecatelj trči 5 km, a drugi 9 km – rezultati se zbrajaju i određuje pobjednički par)

UVJETI SUDJELOVANJA

Na utrci mogu sudjelovati sve osobe koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

- navršenih 18 godina

- osobe starosti od 14-18 godina mogu sudjelovati ukoliko imaju dozvolu potpisanu od roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- natjecatelji mlađi od 14 godina mogu sudjelovati uz pratnju punoljetne osobe koja je odgovorna za maloljetnog natjecatelja i uz potpisanu dozvolu za sudjelovanje od roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- imaju odgovarajuću psiho-fizičku kondiciju za dugotrajne napore i aktivnosti u prirodi

- izvršili su prijavu za utrku (ispunjeni online obrazac na www.stotinka + izvršena uplata startnine)

Natjecatelj je svojom prijavom izravno suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost, da je upoznat s pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati, kao i mogućim rizicima koje natjecanja sadrže.

Svojom prijavom natjecatelj izjavljuje da je upoznat s popisom PREPORUČENE OPREME, iznimno važnom za njegovu osobnu sigurnost te da se njenim nenošenjem izlaže povećanom riziku od dehidracije, nemogućnosti saniranja ozljeda, nemogućnosti poziva u pomoć, nemogućnosti pomaganja povrijeđenim natjecateljima, nemogućnosti kontaktiranja organizatora pa čak i smrti. Svojom prijavom natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, kao i prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.

PREPORUČENA OPREMA

Popis opreme koju organizator PREPORUČUJE svim natjecateljima, bez obzira na dužinu utrke:

- ruksak ili pojas oko struka

- bočica s minimalno 0,5 l tekućine na startu

- hrana (gel, energetska pločica,...)

- prva pomoć (1 elastični zavoj, 1 prvi zavoj, 2 komprese, flasteri različitih veličina)

- mobitel (upaljen, s napunjenom baterijom i memoriranim brojevima organizatora)

 

Preporučena oprema / sukladno vremenskim uvjetima:

- odjeća za zaštitu od sunca/vjetra/kiše

- krema za zaštitu od sunca

  rezervna odjeća

STARTNI PAKETI

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: Pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u subotu, 22.06., od 16:30 do 18:00 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, bočica vode, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

NATJECATELJSKI BROJEVI

Prilikom potvrde prijave svaki natjecatelj će dobiti startni broj.

Startni broj se MORA NOSITI tijekom cijele utrke, na gornjem dijelu tijela, sprijeda, ne smije biti prekriven te mora biti jasno vidljiv (nije dopušteno nositi startni broj na nogama, leđima, ruksaku, sa strane).

Svaki startni broj ima istaknut kontakt broj organizatora u slučaju hitnog poziva.

GARDEROBA

Garderoba za pohranu osobnih stvari za vrijeme trajanja utrke osigurana je u neposrednoj blizini starta / cilja utrke. Pohrana je moguća isključivo u vreći koja je dio startnog paketa te uz predočenje startnog broja na predaji i preuzimanju. Za nepreuzete stvari u navedenom vremenu, potrebno je kontaktirati predstavnika organizatora na kontakt broj +385993239643.

OKRJEPA

Na CILJU natjecatelji imaju osiguranu VEČERU (uz predočenje startnog broja).

OPIS STAZE / MJERENJE VREMENA

Staza dužine 5 km na kojoj sudionici savladavaju 60 m visinske razlike starta ispred Hotela Ilirija te šetalištem Dražice dolazi do plaže Soline. Prateći morsku crtu trasa staze nastavlja plažama Ljutić i Kumenat. Nakon 2.5 km staza skreće s plaže i makadamskim putem se vraća do Biograda. Na 3.5 kilometru nalazi se okrjepna stanica. Sudionici prolaze kroz Camping Park Soline i nastavljaju do cilja utrke ispred Hotela Ilirija.

Na utrci će biti označeno nekoliko kontrolnih točaka na kojima će biti predstavnik organizatora. 

Prolazak trkača se očitava na STARTU i na ulasku u CILJ. Rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na Internet stranici www.stotinka.hr.

OZNAKE NA STAZI

Staza dužine 5 km bit će označena ŽUTIM oznakama, odnosno ŽUTIM trakicama koje je potrebno pratiti od starta do cilja utrke.

VREMENSKI LIMITI

Vrijeme za završetak utrke je ograničeno. Da bi natjecatelj bio uvršten u službeni poredak, utrku mora završiti unutar određenog vremenskog limita (2 sata za trail od 5 km).

ODUSTAJANJE

Natjecatelji koji tijekom utrke odluče odustati moraju učiniti slijedeće:

- vratiti se do starta / cilja i o odustajanju obavijestiti organizatora ili

- o odustajanju obavijestiti organizatora putem mobitela (istaknutog na startnom broju)

Ukoliko je odustajanje uzrokovano povredom i ukoliko natjecatelj nije u mogućnosti nastaviti do starta / cilja utrke, natjecatelj je dužan kontaktirati organizatora putem mobitela / uz pomoć drugih natjecatelja na broj istaknut na startnom broju.

PROMJENA STAZE

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave napravi izmjene na stazi. Eventualne promjene bit će objavljene na službenim Internet stranicama utrke.

UPLATA KOTIZACIJA

Uplatom kotizacije natjecatelj potvrđuje da prihvaća ova pravila i prijava se smatra pravovaljanom.

U slučaju nedolaska na utrku, uplaćeni novac se ne vraća.

ZAŠTITA PRIRODE

Utrke se održavaju u prirodi te je sukladno tome obavezno pridržavati se osnovnih pravila zaštite prirode i okoliša te poštivati pravila ponašanja u zaštićenim prirodnim područjima. Natjecatelji tijekom utrke ne smiju zagađivati okoliš te uništavati okolnu floru i faunu, ne smiju bacati otpad na stazi te odlagati smeće na bilo kojoj destinaciji između starta i cilja utrke.

Budimo pažljivi prema prirodi, sačuvajmo ju i uživajmo u njenom najljepšem obliku!

SUGLASNOST O MEDIJSKOJ SLOBODI

Prijavom na utrku natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke. Organizator utrke pridržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

25.5.2018. stupio je na snagu tzv. GDPR ili Europska regulativa za zaštitu osobnih podataka koja određuje kako i pod kojim uvjetima se podaci predani trećoj strani smiju i ne smiju koristiti. Naravno, to se dotiče i nas koji skupljamo vaše podatke u svrhu prijava na utrku pa imajte na umu sljedeće:

- podatke koje dobivamo od vas koristit ćemo samo isključivo u svrhu vaše prijave na utrku. Te podatke ćemo javno objaviti samo u dva slučaja – objave startne liste natjecatelja i objave rezultata utrke. S obzirom da sama utrka ne bi imala smisla bez vaših podataka i oni su postavljeni online isključivo za vašu informaciju, oni se po regulativi koriste dobrovoljno i njihova objava je dopuštena.

- prilikom svake prijave preko sustava www.stotinka.hr, da biste nastavili ispunjavati podatke, morate se složiti s uvjetima korištenja koji uključuje i GDPR regulativu. U slučaju da imate bilo kakvih prigovora na objavu vaših podataka u vidu startnih i ciljnih lista, javite nam se kako bismo vas iz njih mogli maknuti. Tim potezom se, doduše, gubi smisao vašeg nastupa na utrci i gubite poredak na istoj, no dužni smo to napraviti ukoliko vi to zatražite.

- od trenutka vaše prijave na utrku do same utrke, od nas ćete dobiti nekoliko e-mailova s informacijama vezanim uz samo održavanje utrke i prijave na istu, no sve i dalje u kontekstu vaše dobrovoljne participacije na njoj.

- podaci koji će biti objavljeni javno prije utrke su: vaše ime i prezime, vaš klub, vaša država i utrka koju prijavljujete. Ostale podatke kao što je vaš datum rođenja, e-mail adresa, adresa stanovanja, grad i svi ostali traženi podaci, ostaju u našoj bazi do kraja utrke, u svrhu intervencije prema trkaču u slučaju nepredviđenih okolnosti. Podaci se nakon utrke brišu i javno ostaju prikazani jedino razultati koji uključuju podatke: vaš startni broj, ime i prezime, državu, klub, kategoriju, spol i mjesto u poretku.

- vaše podatke ne smijemo i nećemo koristiti u druge svrhe, niti prodavati trećim osobama u svrhu remarketinga.

 

 

                                                                                                                                                                                                                    Biograd na Moru, siječanj, 2024.

 

 

Break a leg!

Break a leg! d.o.o.

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Break a leg! je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Break a leg! izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://breakaleg.hr/

E-mail: info@breakaleg.hr

Telefon: +38598220970

Adresa: Andrije Hebranga 10, 23000 Zadar, CRO - Croatia

Dodatni linkovi