Break a leg!

Biograd Family & Friends Festival 2024 22.06.2024. 10:00 24.06.2024. 20:00 Više...

Aktivan 59 prijavljeno, 0 s brojem, 59 - REG

Utrka :: 10 :: Organizator :: Break a leg!

Break a leg!

BFF KAJAK UTRKA 23.06.2024. 17:00 23.06.2024. 18:00 3 km Više...

Prijave otvorene Prijave od 31.01.2024. 10:00 do 22.06.2024. 22:00 :: Limit natjecatelja: 24 :: 5 prijavljeno, 5 - REG

Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Opis

Ime utrke: BFF KAJAK UTRKA, organizira se u sklopu Biograd Family & Friends Festivala 2024.

Organizatori utrke: Agencija Break a leg

Suorganizatori: Turistička zajednica grada Biograda na Moru

Vrijeme održavanja: 23.06.2024. u 17:00 sati (nedjelja)

Duljina: 3 km

Start/cilj utrke: pokraj bazena Ilirija, Biograd na Moru

Vremenski limit: 1 sat

Prijava: Do 22.06.2024.

 

Startnina: 26 EUR

 

STARTNI PAKETI: preuzimanje je organizirano na glavnoj lokaciji – pokraj bazena Ilirija, Biograd na Moru, u nedjelju, 23.06., od 16:00 do 16:45 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

BFF KAJAK UTRKA starta sa ciljne linije pokraj bazena Ilirija, koja će biti postavljena nedaleko od kraja, a vozit će se kružna tura oko postavljene bove. Vozit će se 3 kruga. 

 

‍Informacije:+385993239643

info@breakaleg.hr

 

 

Pravila

ORGANIZACIJA

BFF KAJAK UTRKU organizira agencija Break a leg, u suorganizaciji s Turističkom zajednicom grada Biograd na Moru. Utrka starta u nedjelju, 23.06.2024., u 17:00 sati, s plaže pokraj bazena Ilirija, u Biogradu na Moru. Ruta je duga oko 3 km.

 

UVJETI SUDJELOVANJA

Na TANDEMSKOJ KAJAK UTRCI mogu sudjelovati sve osobe koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

- navršenih 18 godina

- osobe starosti od 14 do 18 godina mogu sudjelovati ukoliko imaju potpisanu dozvolu od strane roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- izvršili su prijavu za utrku (ispunjeni online obrazac na www.stotinka.hr + izvršena uplata startnine)

Prijava na utrku vrijedi za DVA NATJECATELJA (tandem), jer se vesla u paru. Kajake za utrku osigurava organizator.

Natjecatelji su prijavom i uplatom kotizacije izravno suglasni da se na utrci natječu na osobnu odgovornost, da su upoznati s pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati, kao i mogućim rizicima koje natjecanje sadrži te se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, kao i prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelji potvrđuju da su u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.

 

STARTNI PAKETI

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u nedjelju, 23.06., od 16:00 do 16:45 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

 

NATJECATELJSKI BROJEVI

Svaki TANDEM dobiva svoj startni broj. Startni broj se MORA NOSITI tijekom cijele utrke, na gornjem dijelu tijela, sprijeda, ne smije biti prekriven te mora biti jasno vidljiv.

 

OBVEZNA OPREMA

Svojom prijavom natjecatelji izjavljuju da su upoznati s popisom OBVEZNE ODJEĆE I OPREME:

 • kupaće gaće/kupaći kostim i/ili kratke hlače i majica i/ili kratko ronilačko odijelo
 • tenisice, neoprenske papuče ili bos/a

OPIS NATJECANJA/MJERENJE VREMENA

Utrka kreće sa ciljne linije koja će biti postavljena nedaleko od kraja, a vozit će se kružna tura oko postavljene bove. Vozit će se 3 kruga. Staza je duga oko 3.000 metara.

Rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na Internet stranici www.stotinka.hr.

 

PROMJENA STAZE

Organizator zadržava pravo da, bez prethodne najave, napravi izmjene na stazi, sukladno vremenskim uvjetima.

 

UPLATA KOTIZACIJA

Uplatom kotizacije natjecatelji potvrđuju da prihvaćaju ova pravila i prijava se smatra pravovaljanom.

U slučaju nedolaska na utrku, uplaćeni novac se ne vraća.

 

OKRJEPA

Za natjecatelje je osigurana okrjepa nakon utrke (uz predočenje startnog broja).

 

GARDEROBA

Garderoba za pohranu osobnih stvari za vrijeme trajanja utrke osigurana je u neposrednoj blizini starta utrke i čekat će natjecatelje na cilju. Pohrana je moguća isključivo u vreći koja je dio startnog paketa te uz predočenje startnog broja na predaji i preuzimanju. Za nepreuzete stvari u navedenom vremenu, potrebno je kontaktirati predstavnika organizatora na kontakt broj +385993239643.

 

ZAŠTITA PRIRODE

Utrka se održava u prirodi te se sukladno tome obavezno pridržavati osnovnih pravila zaštite prirode i okoliša te poštivati pravila ponašanja u zaštićenim prirodnim područjima. Natjecatelji tijekom utrke ne smiju zagađivati okoliš te uništavati okolnu floru i faunu, ne smiju bacati otpad te odlagati smeće na bilo kojoj destinaciji gdje se utrka održava, ili isti bacati u more.

Budimo pažljivi prema prirodi, sačuvajmo ju i uživajmo u njenom najljepšem obliku!

 

SUGLASNOST O MEDIJSKOJ SLOBODI

Prijavom na utrku natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke. Organizator utrke zadržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

25.5.2018. stupio je na snagu tzv. GDPR ili Europska regulativa za zaštitu osobnih podataka koja određuje kako i pod kojim uvjetima se podaci predani trećoj strani smiju i ne smiju koristiti. Naravno, to se dotiče i nas koji skupljamo vaše podatke u svrhu prijava na utrku pa imajte na umu sljedeće:

- podatke koje dobivamo od vas koristit ćemo samo isključivo u svrhu vaše prijave na natjecanje. Te podatke ćemo javno objaviti samo u dva slučaja – objave startne liste natjecatelja i objave rezultata natjecanja. S obzirom da samo natjecanje ne bi imalo smisla bez vaših podataka i oni su postavljeni online isključivo za vašu informaciju, oni se po regulativi koriste dobrovoljno i njihova objava je dopuštena.

- prilikom svake prijave preko sustava www.stotinka.hr, da biste nastavili ispunjavati podatke, morate se složiti s uvjetima korištenja koji uključuje i GDPR regulativu. U slučaju da imate bilo kakvih prigovora na objavu vaših podataka u vidu startnih i ciljnih lista, javite nam se kako bismo vas iz njih mogli maknuti. Tim potezom se, doduše, gubi smisao vašeg sudjelovanja na natjecanju i gubite poredak na istome, no dužni smo to napraviti ukoliko vi to zatražite.

- od trenutka vaše prijave na natjecanje do početka samog natjecanja, od nas ćete dobiti nekoliko e-mailova s informacijama vezanim uz održavanje natjecanja i prijave na isto, no sve i dalje u kontekstu vaše dobrovoljne participacije na njemu.

- podaci koji će biti objavljeni javno prije natjecanja su: vaše ime i prezime, klub, država. Ostale podatke kao što je vaš datum rođenja, e-mail adresa, adresa stanovanja, grad i svi ostali traženi podaci, ostaju u našoj bazi do kraja utrke, u svrhu intervencije prema natjecatelju u slučaju nepredviđenih okolnosti. Podaci se nakon natjecanja brišu i javno ostaju prikazani jedino razultati koji uključuju podatke: vaš startni broj, ime i prezime, državu, klub, kategoriju, spol i mjesto u poretku.

- vaše podatke ne smijemo i nećemo koristiti u druge svrhe, niti prodavati trećim osobama u svrhu remarketinga.

 

 

                                                                                                                     

 

                                                                                                                                                                                                                 Biograd na Moru, siječanj 2024.

Break a leg!

BFF NATJECANJE U PLIVANJU DJECA 300 M 23.06.2024. 11:00 23.06.2024. 11:30 0,3 km Više...

Prijave otvorene Prijave od 31.01.2024. 10:00 do 22.06.2024. 22:00 :: Limit natjecatelja: 100 :: 3 prijavljeno, 3 - REG

Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Opis

Ime utrke: BFF NATJECANJE U PLIVANJU DJECA 300M, organizira se u sklopu Biograd Family & Friends Festival 2024.

Organizatori utrke: Agencija Break a leg

Suorganizatori: Turistička zajednica grada Biograda na Moru i Klub daljinskog plivanja Donat - Zadar

Vrijeme održavanja: 23.06.2024 u 11:00 sati  (nedjelja)

Duljina: 300 m

Start/cilj utrke: na bazenu Ilirija, Biograd na Moru

Vremenski limit: 30 minuta

Prijava: Do 22.06.2024.

 

Startnina: 14 EUR

 

STARTNI PAKETI: preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u nedjelju, 23.06., od 09:00 do 10:30 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

BFF NATJECANJE U PLIVANJU DJECA 300M, će se održavati na bazenu Ilirija u Biogradu na Moru. Staza je duga 300m.

 

‍Informacije:+385993239643

info@breakaleg.hr

Pravila

ORGANIZACIJA

BFF NATJECANJE U PLIVANJU ZA DJECU 300M organizira agencija Break a leg, u suorganizaciji s Turističkom zajednicom grada Biograd na Moru i Klubom Daljinskog plivanja Donat Zadar. Utrka starta u nedjelju, 23.06.2024., u 11:00 sati, na bazenu Ilirija, u Biogradu na Moru.

UVJETI SUDJELOVANJA

Na BFF Natjecanju u plivanju za djecu 300m mogu sudjelovati sva djeca koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

- do navršenih 10 godina (2014. godište i mlađi)

- djeca mogu sudjelovati uz potpisanu dozvolu za sudjelovanje od roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- izvršili su prijavu za utrku (ispunjeni online obrazac na www.stotinka.hr + izvršena uplata startnine)

Natjecatelji su prijavom i uplatom kotizacije izravno suglasni da se natječu na osobnu odgovornost, da su upoznati s pravilima i propisima natjecanja kojih će se pridržavati, kao i mogućim rizicima koje natjecanje sadrži te se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, kao i prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelji potvrđuju da su u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.

STARTNI PAKETI

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u nedjelju, 23.06., od 09:00 do 10:30 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

NATJECATELJSKI BROJEVI

Svaki natjecatelj dobiva svoj startni broj. Broj sa startnog broja organizatoru svakom natjecatelju ispisuju na ruku vodootpornim flomasterom, dok je svaki natjecatelj obavezan čuvati svoj startni broj zbog kasnijeg preuzimanja osobnih stvari, kao i okrjepe nakon utrke.

OBVEZNA OPREMA

Svojom prijavom natjecatelji izjavljuju da su upoznati s popisom OBVEZNE OPREME:

 • plivački kostimi natural, plivačka odijela skinovi s certifikatom FINA i triatlon odijela

OPIS NATJECANJA/MJERENJE VREMENA

Natjecanje u plivanju za djecu 300m će se održavati na bazenu Ilirija u Biogradu na Moru. Staza je duga 300m.

Rezultati natjecanja bit će objavljeni neposredno po završetku natjecanja na Internet stranici www.stotinka.hr.

 

PROMJENA STAZE

Organizator zadržava pravo da, bez prethodne najave, napravi izmjene na stazi, sukladno vremenskim uvjetima.

UPLATA KOTIZACIJA

Uplatom kotizacije natjecatelji potvrđuju da prihvaćaju ova pravila i prijava se smatra pravovaljanom.

U slučaju nedolaska na natjecanje, uplaćeni novac se ne vraća.

OKRJEPA

Za natjecatelje je osigurana okrjepa nakon utrke (uz predočenje startnog broja).

GARDEROBA

Garderoba za pohranu osobnih stvari za vrijeme trajanja natjecanja osigurana je u neposrednoj blizini starta natjecanja i čekat će natjecatelje na cilju. Pohrana je moguća isključivo u vreći koja je dio startnog paketa te uz predočenje startnog broja na predaji i preuzimanju. Za nepreuzete stvari u navedenom vremenu, potrebno je kontaktirati predstavnika organizatora na kontakt broj +385993239643.

 

ZAŠTITA PRIRODE

Utrka se održava u prirodi te se sukladno tome obavezno pridržavati osnovnih pravila zaštite prirode i okoliša te poštivati pravila ponašanja u zaštićenim prirodnim područjima. Natjecatelji tijekom natjecanja ne smiju zagađivati okoliš niti bacati otpad u more.

Budimo pažljivi prema prirodi, sačuvajmo ju i uživajmo u njenom najljepšem obliku!

 

SUGLASNOST O MEDIJSKOJ SLOBODI

Prijavom na natjecanje, natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke. Organizator natjecanja zadržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

25.5.2018. stupio je na snagu tzv. GDPR ili Europska regulativa za zaštitu osobnih podataka koja određuje kako i pod kojim uvjetima se podaci predani trećoj strani smiju i ne smiju koristiti. Naravno, to se dotiče i nas koji skupljamo vaše podatke u svrhu prijava na natjecanje pa imajte na umu sljedeće:

- podatke koje dobivamo od vas koristit ćemo samo isključivo u svrhu vaše prijave na natjecanje. Te podatke ćemo javno objaviti samo u dva slučaja – objave startne liste natjecatelja i objave rezultata natjecanja. S obzirom da samo natjecanje ne bi imalo smisla bez vaših podataka i oni su postavljeni online isključivo za vašu informaciju, oni se po regulativi koriste dobrovoljno i njihova objava je dopuštena.

- prilikom svake prijave preko sustava www.stotinka.hr, da biste nastavili ispunjavati podatke, morate se složiti s uvjetima korištenja koji uključuje i GDPR regulativu. U slučaju da imate bilo kakvih prigovora na objavu vaših podataka u vidu startnih i ciljnih lista, javite nam se kako bismo vas iz njih mogli maknuti. Tim potezom se, doduše, gubi smisao vašeg sudjelovanja na natjecanju i gubite poredak na istome, no dužni smo to napraviti ukoliko vi to zatražite.

- od trenutka vaše prijave na natjecanje do samog održavanja natjecanja, od nas ćete dobiti nekoliko e-mailova s informacijama vezanim uz održavanje natjecanja i prijave na isto, no sve i dalje u kontekstu vaše dobrovoljne participacije na njemu.

- podaci koji će biti objavljeni javno prije natjecanja su: vaše ime i prezime, vaš klub, vaša država i natjecanje koje prijavljujete. Ostale podatke kao što je vaš datum rođenja, e-mail adresa, adresa stanovanja, grad i svi ostali traženi podaci, ostaju u našoj bazi do kraja natjecanja, u svrhu intervencije prema natjecatelju u slučaju nepredviđenih okolnosti. Podaci se nakon natjecanja brišu i javno ostaju prikazani jedino razultati koji uključuju podatke: vaš startni broj, ime i prezime, državu, klub, kategoriju, spol i mjesto u poretku.

- vaše podatke ne smijemo i nećemo koristiti u druge svrhe, niti prodavati trećim osobama u svrhu remarketinga.

 

 

                                                                                                                    

 

                                                                                                                                                                                                                        Biograd na Moru, siječanj 2024.

Break a leg!

BFF AQUATLON MALI, 100 M PLIVANJE I 1 KM TRČANJE 23.06.2024. 11:00 23.06.2024. 12:00 1,1 km Više...

Prijave otvorene Prijave od 31.01.2024. 10:00 do 22.06.2024. 22:00 :: Limit natjecatelja: 100 :: 1 prijavljeno, 1 - REG

Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Opis

Ime utrke: BFF AQUATLON MALI 100M PLIVANJE I 1 KM TRČANJE, organizira se u sklopu Biograd Family & Friends Festival 2024.

Organizatori utrke: Agencija Break a leg

Suorganizatori: Turistička zajednica grada Biograda na Moru i Klub Daljinskog plivanja Donat Zadar

Vrijeme održavanja: 23.06.2024 u 11:00 sati  (nedjelja)

Duljina: 1.1 km

Start/cilj utrke: kraj bazena Ilirija, Biograd na Moru

Vremenski limit: 1 sat

Prijava: Do 22.06.2024.

 

Startnina: 14 EUR

 

STARTNI PAKETI: preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u nedjelju, 23.06., od 09:00 do 10:30 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

BFF AQUATLON MALI, starta na bazenu Ilirija u Biogradu na Moru. Djeca plivaju 100 m u bazenu i nakon toga izlaze iz mora te nastavljaju trčati 1 km.

 

‍Informacije:+385993239643

info@breakaleg.hr

Pravila

ORGANIZACIJA

BFF AQUATLON MALI 100 M PLIVANJE + 1 KM TRČANJE organizira agencija Break a leg, u suorganizaciji s Turističkom zajednicom grada Biograd na Moru i Klubom Daljinskog plivanja Donat Zadar. Aquatlon starta u nedjelju, 23.06.2024., u 11:00 sati, na bazenu Ilirija, u Biogradu na Moru.

 

UVJETI SUDJELOVANJA

Na BFF Aquatlonu za djecu 100 m plivanje + 1 km trčanje mogu sudjelovati sva djeca koja ispunjavaju sljedeće uvjete:

- do navršenih 11 godina (2013. godište i mlađi)

- djeca mogu sudjelovati uz potpisanu dozvolu za sudjelovanje od roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- izvršili su prijavu za utrku (ispunjeni online obrazac na www.stotinka.hr + izvršena uplata startnine)

Natjecatelji su prijavom i uplatom kotizacije izravno suglasni da se natječu na osobnu odgovornost, da su upoznati s pravilima i propisima natjecanja kojih će se pridržavati, kao i mogućim rizicima koje natjecanje sadrži te se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, kao i prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelji potvrđuju da su u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.

 

STARTNI PAKETI

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u nedjelju, 23.06., od 09:00 do 10:30 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

 

NATJECATELJSKI BROJEVI

Svaki natjecatelj dobiva svoj startni broj. Broj sa startnog broja organizatoru svakom natjecatelju ispisuju na ruku vodootpornim flomasterom, dok je svaki natjecatelj obavezan čuvati svoj startni broj zbog kasnijeg preuzimanja osobnih stvari, kao i okrjepe nakon utrke.

 

OBVEZNA OPREMA

Svojom prijavom natjecatelji izjavljuju da su upoznati s popisom OBVEZNE OPREME:

 • plivački kostimi natural, plivačka odijela skinovi s certifikatom FINA i triatlon odijela
 • tenisice za trčanje
 • za vrijeme trkačkog dijela obavezno nositi majicu ili dres

 

OPIS NATJECANJA/MJERENJE VREMENA

Natjecanje u Aquatlonu za djecu 100 m plivanje + 1 km trčanje starta na bazenu Ilirija u Biogradu na Moru. Djeca plivaju 100 m u bazenu i nakon toga izlaze iz mora te nastavljaju trčati 1 km.

Rezultati natjecanja bit će objavljeni neposredno po završetku natjecanja na Internet stranici www.stotinka.hr.

 

PROMJENA STAZE

Organizator zadržava pravo da, bez prethodne najave, napravi izmjene na stazi, sukladno vremenskim uvjetima.

 

UPLATA KOTIZACIJA

Uplatom kotizacije natjecatelji potvrđuju da prihvaćaju ova pravila i prijava se smatra pravovaljanom.

U slučaju nedolaska na natjecanje, uplaćeni novac se ne vraća.

 

OKRJEPA

Za natjecatelje je osigurana okrjepa nakon utrke (uz predočenje startnog broja).

 

GARDEROBA

Garderoba za pohranu osobnih stvari za vrijeme trajanja natjecanja osigurana je u neposrednoj blizini starta natjecanja i čekat će natjecatelje na cilju. Pohrana je moguća isključivo u vreći koja je dio startnog paketa te uz predočenje startnog broja na predaji i preuzimanju. Za nepreuzete stvari u navedenom vremenu, potrebno je kontaktirati predstavnika organizatora na kontakt broj +385993239643.

 

ZAŠTITA PRIRODE

Utrka se održava u prirodi te se sukladno tome obavezno pridržavati osnovnih pravila zaštite prirode i okoliša te poštivati pravila ponašanja u zaštićenim prirodnim područjima. Natjecatelji tijekom natjecanja ne smiju zagađivati okoliš niti bacati otpad u more.

Budimo pažljivi prema prirodi, sačuvajmo ju i uživajmo u njenom najljepšem obliku!

 

SUGLASNOST O MEDIJSKOJ SLOBODI

Prijavom na natjecanje, natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke. Organizator natjecanja zadržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.

 

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

25.5.2018. stupio je na snagu tzv. GDPR ili Europska regulativa za zaštitu osobnih podataka koja određuje kako i pod kojim uvjetima se podaci predani trećoj strani smiju i ne smiju koristiti. Naravno, to se dotiče i nas koji skupljamo vaše podatke u svrhu prijava na natjecanje pa imajte na umu sljedeće:

- podatke koje dobivamo od vas koristit ćemo samo isključivo u svrhu vaše prijave na natjecanje. Te podatke ćemo javno objaviti samo u dva slučaja – objave startne liste natjecatelja i objave rezultata natjecanja. S obzirom da samo natjecanje ne bi imalo smisla bez vaših podataka i oni su postavljeni online isključivo za vašu informaciju, oni se po regulativi koriste dobrovoljno i njihova objava je dopuštena.

- prilikom svake prijave preko sustava www.stotinka.hr, da biste nastavili ispunjavati podatke, morate se složiti s uvjetima korištenja koji uključuje i GDPR regulativu. U slučaju da imate bilo kakvih prigovora na objavu vaših podataka u vidu startnih i ciljnih lista, javite nam se kako bismo vas iz njih mogli maknuti. Tim potezom se, doduše, gubi smisao vašeg sudjelovanja na natjecanju i gubite poredak na istome, no dužni smo to napraviti ukoliko vi to zatražite.

- od trenutka vaše prijave na natjecanje do samog održavanja natjecanja, od nas ćete dobiti nekoliko e-mailova s informacijama vezanim uz održavanje natjecanja i prijave na isto, no sve i dalje u kontekstu vaše dobrovoljne participacije na njemu.

- podaci koji će biti objavljeni javno prije natjecanja su: vaše ime i prezime, vaš klub, vaša država i natjecanje koje prijavljujete. Ostale podatke kao što je vaš datum rođenja, e-mail adresa, adresa stanovanja, grad i svi ostali traženi podaci, ostaju u našoj bazi do kraja natjecanja, u svrhu intervencije prema natjecatelju u slučaju nepredviđenih okolnosti. Podaci se nakon natjecanja brišu i javno ostaju prikazani jedino razultati koji uključuju podatke: vaš startni broj, ime i prezime, državu, klub, kategoriju, spol i mjesto u poretku.

- vaše podatke ne smijemo i nećemo koristiti u druge svrhe, niti prodavati trećim osobama u svrhu remarketinga.

 

 

                                                                                                                    

 

                                                                                                                                                                                                                       Biograd na Moru, siječanj 2024.

Break a leg!

BFF NATJECANJE U PLIVANJU ODRASLE 1.5 KM 23.06.2024. 10:00 23.06.2024. 11:00 1,5 km Više...

Prijave otvorene Prijave od 31.01.2024. 10:00 do 22.06.2024. 22:00 :: Limit natjecatelja: 200 :: 2 prijavljeno, 2 - REG

Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Opis

Ime utrke: BFF NATJECANJE U PLIVANJU ZA ODRASLE 1.5 KM, organizira se u sklopu Biograd Family & Friends Festival 2024.

Organizatori utrke: Agencija Break a leg

Suorganizatori: Turistička zajednica grada Biograda na Moru i Klub Daljinskog plivanja Donat Zadar

Vrijeme održavanja: 23.06.2024 u 10:00 sati  (nedjelja)

Duljina: 1.5 km

Start/cilj utrke: kraj bazena Ilirija, Biograd na Moru

Vremenski limit: 1 sat

Prijava: Do 22.06.2024.

 

Startnina14 EUR

 

STARTNI PAKETI: preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u nedjelju, 23.06., od 08:00 do 09:30 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

BFF NATJECANJE U PLIVANJU ZA ODRASLE, Utrka kreće sa ciljne linije koja će biti postavljena u moru, nedaleko od kraja, a plivat će se kružno oko postavljenih bova. Staza je duga 1,5 km.

 

 

 

‍Informacije:+385993239643

info@breakaleg.hr

 

Pravila

ORGANIZACIJA

BFF NATJECANJE U PLIVANJU ZA ODRASLE 1,5 KM organizira agencija Break a leg, u suorganizaciji s Turističkom zajednicom grada Biograd na Moru i Klubom Daljinskog plivanja Donat Zadar. Utrka starta u nedjelju, 23.06.2024., u 10:00 sati, iz mora, pokraj bazena Ilirija, u Biogradu na Moru.

 

UVJETI SUDJELOVANJA

Na BFF Natjecanju u plivanju za odrasle 1,5 km mogu sudjelovati sve osobe koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

- navršenih 18 godina

- osobe starosti od 14 do 18 godina mogu sudjelovati ukoliko imaju potpisanu dozvolu od strane roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- izvršili su prijavu za utrku (ispunjeni online obrazac na www.stotinka.hr + izvršena uplata startnine)

Natjecatelji su prijavom i uplatom kotizacije izravno suglasni da se natječu na osobnu odgovornost, da su upoznati s pravilima i propisima natjecanja kojih će se pridržavati, kao i mogućim rizicima koje natjecanje sadrži te se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, kao i prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelji potvrđuju da su u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.

 

STARTNI PAKETI

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u nedjelju, 23.06., od 08:00 do 09:30 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe

 

NATJECATELJSKI BROJEVI

Svaki natjecatelj dobiva svoj startni broj. Broj sa startnog broja organizatoru svakom natjecatelju ispisuju na ruku vodootpornim flomasterom, dok je svaki natjecatelj obavezan čuvati svoj startni broj zbog kasnijeg preuzimanja osobnih stvari, kao i okrjepe nakon utrke.

 

OBVEZNA OPREMA

Svojom prijavom natjecatelji izjavljuju da su upoznati s popisom OBVEZNE OPREME:

 • plivački kostimi natural, plivačka odijela skinovi s certifikatom FINA i triatlon odijela

 

OPIS NATJECANJA/MJERENJE VREMENA

Utrka kreće sa ciljne linije koja će biti postavljena u moru, nedaleko od kraja, a plivat će se kružno oko postavljenih bova. Staza je duga 1,5 km.

Rezultati natjecanja bit će objavljeni neposredno po završetku natjecanja na Internet stranici www.stotinka.hr.

 

PROMJENA STAZE

Organizator zadržava pravo da, bez prethodne najave, napravi izmjene na stazi, sukladno vremenskim uvjetima.

 

UPLATA KOTIZACIJA

Uplatom kotizacije natjecatelji potvrđuju da prihvaćaju ova pravila i prijava se smatra pravovaljanom.

U slučaju nedolaska na natjecanje, uplaćeni novac se ne vraća.

 

OKRJEPA

Za natjecatelje je osigurana okrjepa nakon utrke (uz predočenje startnog broja).

 

GARDEROBA

Garderoba za pohranu osobnih stvari za vrijeme trajanja natjecanja osigurana je u neposrednoj blizini starta natjecanja i čekat će natjecatelje na cilju. Pohrana je moguća isključivo u vreći koja je dio startnog paketa te uz predočenje startnog broja na predaji i preuzimanju. Za nepreuzete stvari u navedenom vremenu, potrebno je kontaktirati predstavnika organizatora na kontakt broj +385993239643.

 

ZAŠTITA PRIRODE

Utrka se održava u prirodi te se sukladno tome obavezno pridržavati osnovnih pravila zaštite prirode i okoliša te poštivati pravila ponašanja u zaštićenim prirodnim područjima. Natjecatelji tijekom natjecanja ne smiju zagađivati okoliš niti bacati otpad u more.

Budimo pažljivi prema prirodi, sačuvajmo ju i uživajmo u njenom najljepšem obliku!

 

SUGLASNOST O MEDIJSKOJ SLOBODI

Prijavom na natjecanje, natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke. Organizator natjecanja zadržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

25.5.2018. stupio je na snagu tzv. GDPR ili Europska regulativa za zaštitu osobnih podataka koja određuje kako i pod kojim uvjetima se podaci predani trećoj strani smiju i ne smiju koristiti. Naravno, to se dotiče i nas koji skupljamo vaše podatke u svrhu prijava na natjecanje pa imajte na umu sljedeće:

- podatke koje dobivamo od vas koristit ćemo samo isključivo u svrhu vaše prijave na natjecanje. Te podatke ćemo javno objaviti samo u dva slučaja – objave startne liste natjecatelja i objave rezultata natjecanja. S obzirom da samo natjecanje ne bi imalo smisla bez vaših podataka i oni su postavljeni online isključivo za vašu informaciju, oni se po regulativi koriste dobrovoljno i njihova objava je dopuštena.

- prilikom svake prijave preko sustava www.stotinka.hr, da biste nastavili ispunjavati podatke, morate se složiti s uvjetima korištenja koji uključuje i GDPR regulativu. U slučaju da imate bilo kakvih prigovora na objavu vaših podataka u vidu startnih i ciljnih lista, javite nam se kako bismo vas iz njih mogli maknuti. Tim potezom se, doduše, gubi smisao vašeg sudjelovanja na natjecanju i gubite poredak na istome, no dužni smo to napraviti ukoliko vi to zatražite.

- od trenutka vaše prijave na natjecanje do samog održavanja natjecanja, od nas ćete dobiti nekoliko e-mailova s informacijama vezanim uz održavanje natjecanja i prijave na isto, no sve i dalje u kontekstu vaše dobrovoljne participacije na njemu.

- podaci koji će biti objavljeni javno prije natjecanja su: vaše ime i prezime, vaš klub, vaša država i natjecanje koje prijavljujete. Ostale podatke kao što je vaš datum rođenja, e-mail adresa, adresa stanovanja, grad i svi ostali traženi podaci, ostaju u našoj bazi do kraja natjecanja, u svrhu intervencije prema natjecatelju u slučaju nepredviđenih okolnosti. Podaci se nakon natjecanja brišu i javno ostaju prikazani jedino razultati koji uključuju podatke: vaš startni broj, ime i prezime, državu, klub, kategoriju, spol i mjesto u poretku.

- vaše podatke ne smijemo i nećemo koristiti u druge svrhe, niti prodavati trećim osobama u svrhu remarketinga.

 

 

                                                                                                                     

 

                                                                                                                                                                                                                   Biograd na Moru, siječanj 2024.

Break a leg!

BFF AQUATLON VELIKI 1.5 KM PLIVANJE I 4 KM TRČANJE 23.06.2024. 10:00 23.06.2024. 11:00 5,5 km Više...

Prijave otvorene Prijave od 31.01.2024. 10:00 do 22.06.2024. 22:00 :: Limit natjecatelja: 100 :: 5 prijavljeno, 5 - REG

Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Opis

Ime utrke: BFF AQUATLON VELIKI 1.5 KM PLIVANJE I 4 KM TRČANJE, organizira se u sklopu Biograd Family & Friends Festival 2024.

Organizatori utrke: Agencija Break a leg

Suorganizatori: Turistička zajednica grada Biograda na Moru i Klub Daljinskog plivanja Donat Zadar

Vrijeme održavanja: 23.06.2024 u 10:00 sati  (nedjelja)

Duljina: 5.5 km

Start/cilj utrke: kraj bazena Ilirija, Biograd na Moru

Vremenski limit: 1 sat

Prijava: Do 22.06.2024.

 

Startnina14 EUR

 

STARTNI PAKETI: preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u nedjelju, 23.06., od 08:00 do 09:30 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

BFF AQUATLON VELIKI, kreće sa ciljne linije koja će biti postavljena u moru, nedaleko od kraja, a plivat će se kružno oko postavljenih bova. Staza je duga 1,5 km. Nakon prvog dijela natjecanja, plivanja, natjecatelji izlaze iz mora, oblače tenisice te nastavljaju trčati označenom stazom 4 km.

 

‍Informacije:+385993239643

info@breakaleg.hr

 

Pravila

ORGANIZACIJA

BFF AQUATLON ZA ODRASLE 1,5 KM PLIVANJE + 4 KM TRČANJE organizira agencija Break a leg, u suorganizaciji s Turističkom zajednicom grada Biograd na Moru i Klubom Daljinskog plivanja Donat Zadar. Aquatlon starta u nedjelju, 23.06.2024., u 10:00 sati, iz mora, pokraj bazena Ilirija, u Biogradu na Moru.

 

UVJETI SUDJELOVANJA

Na BFF AQUATLONU ZA ODRASLE 1,5 KM PLIVANJE + 4 KM TRČANJE mogu sudjelovati sve osobe koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

- navršenih 18 godina

- osobe starosti od 14 do 18 godina mogu sudjelovati ukoliko imaju potpisanu dozvolu od strane roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- izvršili su prijavu za utrku (ispunjeni online obrazac na www.stotinka.hr + izvršena uplata startnine)

Natjecatelji su prijavom i uplatom kotizacije izravno suglasni da se natječu na osobnu odgovornost, da su upoznati s pravilima i propisima natjecanja kojih će se pridržavati, kao i mogućim rizicima koje natjecanje sadrži te se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, kao i prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelji potvrđuju da su u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.

 

STARTNI PAKETI

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u nedjelju, 23.06., od 08:00 do 09:30 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe

 

NATJECATELJSKI BROJEVI

Svaki natjecatelj dobiva svoj startni broj. Broj sa startnog broja organizatoru svakom natjecatelju ispisuju na ruku vodootpornim flomasterom, dok je svaki natjecatelj obavezan čuvati svoj startni broj zbog kasnijeg preuzimanja osobnih stvari, kao i okrjepe nakon natjecanja.

 

OBVEZNA OPREMA

Svojom prijavom natjecatelji izjavljuju da su upoznati s popisom OBVEZNE OPREME:

 • plivački kostimi natural, plivačka odijela skinovi s certifikatom FINA i triatlon odijela
 • tenisice za trčanje
 • za vrijeme trkačkog dijela obavezno nositi majicu ili dres

OPIS NATJECANJA/MJERENJE VREMENA

Aquatlon kreće sa ciljne linije koja će biti postavljena u moru, nedaleko od kraja, a plivat će se kružno oko postavljenih bova. Staza je duga 1,5 km. Nakon prvog dijela natjecanja, plivanja, natjecatelji izlaze iz mora, oblače tenisice te nastavljaju trčati označenom stazom 4 km.

Rezultati natjecanja bit će objavljeni neposredno po završetku natjecanja na Internet stranici www.stotinka.hr.

 

PROMJENA STAZE

Organizator zadržava pravo da, bez prethodne najave, napravi izmjene na stazi, sukladno vremenskim uvjetima.

 

UPLATA KOTIZACIJA

Uplatom kotizacije natjecatelji potvrđuju da prihvaćaju ova pravila i prijava se smatra pravovaljanom.

U slučaju nedolaska na natjecanje, uplaćeni novac se ne vraća.

 

OKRJEPA

Za natjecatelje je osigurana okrjepa nakon utrke (uz predočenje startnog broja).

 

GARDEROBA

Garderoba za pohranu osobnih stvari za vrijeme trajanja natjecanja osigurana je u neposrednoj blizini starta natjecanja i čekat će natjecatelje na cilju. Pohrana je moguća isključivo u vreći koja je dio startnog paketa te uz predočenje startnog broja na predaji i preuzimanju. Za nepreuzete stvari u navedenom vremenu, potrebno je kontaktirati predstavnika organizatora na kontakt broj +385993239643.

 

ZAŠTITA PRIRODE

Utrka se održava u prirodi te se sukladno tome obavezno pridržavati osnovnih pravila zaštite prirode i okoliša te poštivati pravila ponašanja u zaštićenim prirodnim područjima. Natjecatelji tijekom natjecanja ne smiju zagađivati okoliš niti bacati otpad u more.

Budimo pažljivi prema prirodi, sačuvajmo ju i uživajmo u njenom najljepšem obliku!

 

SUGLASNOST O MEDIJSKOJ SLOBODI

Prijavom na natjecanje, natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke. Organizator natjecanja zadržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

25.5.2018. stupio je na snagu tzv. GDPR ili Europska regulativa za zaštitu osobnih podataka koja određuje kako i pod kojim uvjetima se podaci predani trećoj strani smiju i ne smiju koristiti. Naravno, to se dotiče i nas koji skupljamo vaše podatke u svrhu prijava na natjecanje pa imajte na umu sljedeće:

- podatke koje dobivamo od vas koristit ćemo samo isključivo u svrhu vaše prijave na natjecanje. Te podatke ćemo javno objaviti samo u dva slučaja – objave startne liste natjecatelja i objave rezultata natjecanja. S obzirom da samo natjecanje ne bi imalo smisla bez vaših podataka i oni su postavljeni online isključivo za vašu informaciju, oni se po regulativi koriste dobrovoljno i njihova objava je dopuštena.

- prilikom svake prijave preko sustava www.stotinka.hr, da biste nastavili ispunjavati podatke, morate se složiti s uvjetima korištenja koji uključuje i GDPR regulativu. U slučaju da imate bilo kakvih prigovora na objavu vaših podataka u vidu startnih i ciljnih lista, javite nam se kako bismo vas iz njih mogli maknuti. Tim potezom se, doduše, gubi smisao vašeg sudjelovanja na natjecanju i gubite poredak na istome, no dužni smo to napraviti ukoliko vi to zatražite.

- od trenutka vaše prijave na natjecanje do samog održavanja natjecanja, od nas ćete dobiti nekoliko e-mailova s informacijama vezanim uz održavanje natjecanja i prijave na isto, no sve i dalje u kontekstu vaše dobrovoljne participacije na njemu.

- podaci koji će biti objavljeni javno prije natjecanja su: vaše ime i prezime, vaš klub, vaša država i natjecanje koje prijavljujete. Ostale podatke kao što je vaš datum rođenja, e-mail adresa, adresa stanovanja, grad i svi ostali traženi podaci, ostaju u našoj bazi do kraja natjecanja, u svrhu intervencije prema natjecatelju u slučaju nepredviđenih okolnosti. Podaci se nakon natjecanja brišu i javno ostaju prikazani jedino razultati koji uključuju podatke: vaš startni broj, ime i prezime, državu, klub, kategoriju, spol i mjesto u poretku.

- vaše podatke ne smijemo i nećemo koristiti u druge svrhe, niti prodavati trećim osobama u svrhu remarketinga.

 

 

                                                                                                                     

 

                                                                                                                                                                                                                  Biograd na Moru, siječanj 2024.

                                                                                                                                                                                                                                                                     

Break a leg!

BFF AQUATLON SREDNJI 500 M PLIVANJE I 2 KM TRČANJE 23.06.2024. 10:00 23.06.2024. 11:00 2,5 km Više...

Prijave otvorene Prijave od 31.01.2024. 10:00 do 22.06.2024. 22:00 :: Limit natjecatelja: 100 :: 4 prijavljeno, 4 - REG

Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Opis

Ime utrke: BFF AQUATLON SREDNJI 500M PLIVANJE I 2 KM TRČANJE, organizira se u sklopu Biograd Family & Friends Festival 2024.

Organizatori utrke: Agencija Break a leg

Suorganizatori: Turistička zajednica grada Biograda na Moru i Klub Daljinskog plivanja Donat Zadar

Vrijeme održavanja: 23.06.2024 u 10:00 sati  (nedjelja)

Duljina: 2.5 km

Start/cilj utrke: kraj bazena Ilirija, Biograd na Moru

Vremenski limit: 1 sat

Prijava: Do 22.06.2024.

 

Startnina14 EUR

 

STARTNI PAKETI: preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u nedjelju, 23.06., od 08:00 do 09:30 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

BFF AQUATLON SREDNJI, starta sa ciljne linije koja će biti postavljena u moru, nedaleko od kraja, a plivat će se kružno oko postavljenih bova. Nakon prvog dijela natjecanja, plivanja, natjecatelji izlaze iz mora, oblače tenisice te nastavljaju trčati označenom stazom 2 km. 

 

‍Informacije:+385993239643

info@breakaleg.hr

 

Pravila

ORGANIZACIJA

BFF AQUATLON 500 M PLIVANJE + 2 KM TRČANJE organizira agencija Break a leg, u suorganizaciji s Turističkom zajednicom grada Biograd na Moru i Klubom Daljinskog plivanja Donat Zadar. Aquatlon starta u nedjelju, 23.06.2024., u 10:00 sati, iz mora, pokraj bazena Ilirija, u Biogradu na Moru.

UVJETI SUDJELOVANJA

Na BFF AQUATLONU 500 M PLIVANJE + 2 KM TRČANJE mogu sudjelovati  osobe koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

- navršenih 18 godina

- osobe starosti od 14 do 18 godina mogu sudjelovati ukoliko imaju potpisanu dozvolu od strane roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- izvršili su prijavu za utrku (ispunjeni online obrazac na www.stotinka.hr + izvršena uplata startnine)

Natjecatelji su prijavom i uplatom kotizacije izravno suglasni da se natječu na osobnu odgovornost, da su upoznati s pravilima i propisima natjecanja kojih će se pridržavati, kao i mogućim rizicima koje natjecanje sadrži te se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, kao i prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelji potvrđuju da su u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.

STARTNI PAKETI

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u nedjelju, 23.06., od 08:00 do 09:30 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe

NATJECATELJSKI BROJEVI

Svaki natjecatelj dobiva svoj startni broj. Broj sa startnog broja organizatoru svakom natjecatelju ispisuju na ruku vodootpornim flomasterom, dok je svaki natjecatelj obavezan čuvati svoj startni broj zbog kasnijeg preuzimanja osobnih stvari, kao i okrjepe nakon natjecanja.

OBVEZNA OPREMA

Svojom prijavom natjecatelji izjavljuju da su upoznati s popisom OBVEZNE OPREME:

 • plivački kostimi natural, plivačka odijela skinovi s certifikatom FINA i triatlon odijela
 • tenisice za trčanje
 • za vrijeme trkačkog dijela obavezno nositi majicu ili dress

OPIS NATJECANJA/MJERENJE VREMENA

 

Aquatlon kreće sa ciljne linije koja će biti postavljena u moru, nedaleko od kraja, a plivat će se kružno oko postavljenih bova. Staza je duga 500 m. Nakon prvog dijela natjecanja, plivanja, natjecatelji izlaze iz mora, oblače tenisice te nastavljaju trčati označenom stazom 2 km.

Rezultati natjecanja bit će objavljeni neposredno po završetku natjecanja na Internet stranici www.stotinka.hr.

PROMJENA STAZE

Organizator zadržava pravo da, bez prethodne najave, napravi izmjene na stazi, sukladno vremenskim uvjetima.

UPLATA KOTIZACIJA

Uplatom kotizacije natjecatelji potvrđuju da prihvaćaju ova pravila i prijava se smatra pravovaljanom.

U slučaju nedolaska na natjecanje, uplaćeni novac se ne vraća.

OKRJEPA

Za natjecatelje je osigurana okrjepa nakon utrke (uz predočenje startnog broja).

GARDEROBA

Garderoba za pohranu osobnih stvari za vrijeme trajanja natjecanja osigurana je u neposrednoj blizini starta natjecanja i čekat će natjecatelje na cilju. Pohrana je moguća isključivo u vreći koja je dio startnog paketa te uz predočenje startnog broja na predaji i preuzimanju. Za nepreuzete stvari u navedenom vremenu, potrebno je kontaktirati predstavnika organizatora na kontakt broj +385993239643.

ZAŠTITA PRIRODE

Utrka se održava u prirodi te se sukladno tome obavezno pridržavati osnovnih pravila zaštite prirode i okoliša te poštivati pravila ponašanja u zaštićenim prirodnim područjima. Natjecatelji tijekom natjecanja ne smiju zagađivati okoliš niti bacati otpad u more.

Budimo pažljivi prema prirodi, sačuvajmo ju i uživajmo u njenom najljepšem obliku!

SUGLASNOST O MEDIJSKOJ SLOBODI

Prijavom na natjecanje, natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke. Organizator natjecanja zadržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

25.5.2018. stupio je na snagu tzv. GDPR ili Europska regulativa za zaštitu osobnih podataka koja određuje kako i pod kojim uvjetima se podaci predani trećoj strani smiju i ne smiju koristiti. Naravno, to se dotiče i nas koji skupljamo vaše podatke u svrhu prijava na natjecanje pa imajte na umu sljedeće:

- podatke koje dobivamo od vas koristit ćemo samo isključivo u svrhu vaše prijave na natjecanje. Te podatke ćemo javno objaviti samo u dva slučaja – objave startne liste natjecatelja i objave rezultata natjecanja. S obzirom da samo natjecanje ne bi imalo smisla bez vaših podataka i oni su postavljeni online isključivo za vašu informaciju, oni se po regulativi koriste dobrovoljno i njihova objava je dopuštena.

- prilikom svake prijave preko sustava www.stotinka.hr, da biste nastavili ispunjavati podatke, morate se složiti s uvjetima korištenja koji uključuje i GDPR regulativu. U slučaju da imate bilo kakvih prigovora na objavu vaših podataka u vidu startnih i ciljnih lista, javite nam se kako bismo vas iz njih mogli maknuti. Tim potezom se, doduše, gubi smisao vašeg sudjelovanja na natjecanju i gubite poredak na istome, no dužni smo to napraviti ukoliko vi to zatražite.

- od trenutka vaše prijave na natjecanje do samog održavanja natjecanja, od nas ćete dobiti nekoliko e-mailova s informacijama vezanim uz održavanje natjecanja i prijave na isto, no sve i dalje u kontekstu vaše dobrovoljne participacije na njemu.

- podaci koji će biti objavljeni javno prije natjecanja su: vaše ime i prezime, vaš klub, vaša država i natjecanje koje prijavljujete. Ostale podatke kao što je vaš datum rođenja, e-mail adresa, adresa stanovanja, grad i svi ostali traženi podaci, ostaju u našoj bazi do kraja natjecanja, u svrhu intervencije prema natjecatelju u slučaju nepredviđenih okolnosti. Podaci se nakon natjecanja brišu i javno ostaju prikazani jedino razultati koji uključuju podatke: vaš startni broj, ime i prezime, državu, klub, kategoriju, spol i mjesto u poretku.

- vaše podatke ne smijemo i nećemo koristiti u druge svrhe, niti prodavati trećim osobama u svrhu remarketinga.

 

                                                                                                                    

 

                                                                                                                                                                                                                         Biograd na Moru, siječanj 2024.

Break a leg!

BFF NATJECANJE U PLIVANJU ZA ŽENE 500M - WOMEN NO RULES 23.06.2024. 10:00 23.06.2024. 11:00 0,5 km Više...

Prijave otvorene Prijave od 31.01.2024. 10:00 do 22.06.2024. 22:00 :: Limit natjecatelja: 100

Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Opis

Ime utrke: BFF NATJECANJE U PLIVANJU ZA ŽENE 500M - WOMEN NO RULES, organizira se u sklopu Biograd Family & Friends Festival 2024.

Organizatori utrke: Agencija Break a leg

Suorganizatori: Turistička zajednica grada Biograda na Moru i Klub Daljinskog plivanja Donat Zadar

Vrijeme održavanja: 23.06.2024 u 10:00 sati  (nedjelja)

Duljina: 500 m

Start/cilj utrke: kraj bazena Ilirija, Biograd na Moru

Vremenski limit: 1 sat

Prijava: Do 22.06.2024.

 

Startnina14 EUR

 

STARTNI PAKETI: preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u nedjelju, 23.06., od 08:00 do 09:30 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

BFF NATJECANJE U PLIVANJU ZA ŽENE, kreće sa ciljne linije koja će biti postavljena u moru, nedaleko od kraja, a plivat će se kružno oko postavljenih bova. Staza je duga 500m.

 

Informacije:+385993239643

info@breakaleg.hr

 

Pravila

ORGANIZACIJA

BFF NATJECANJE U PLIVANJU ZA ŽENE 500M – WOMEN NO RULES  organizira agencija Break a leg, u suorganizaciji s Turističkom zajednicom grada Biograd na Moru i Klubom Daljinskog plivanja Donat Zadar. Utrka starta u nedjelju, 23.06.2024., u 10:00 sati, iz mora, pokraj bazena Ilirija, u Biogradu na Moru.

UVJETI SUDJELOVANJA

Na BFF Natjecanju u plivanju za ŽENE 500 m mogu sudjelovati samo žene koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

- navršenih 18 godina

- osobe starosti od 12 do 18 godina mogu sudjelovati ukoliko imaju potpisanu dozvolu od strane roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- izvršili su prijavu za utrku (ispunjeni online obrazac na www.stotinka.hr + izvršena uplata startnine)

Natjecatelji su prijavom i uplatom kotizacije izravno suglasni da se natječu na osobnu odgovornost, da su upoznati s pravilima i propisima natjecanja kojih će se pridržavati, kao i mogućim rizicima koje natjecanje sadrži te se odriču mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, kao i prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelji potvrđuju da su u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.

STARTNI PAKETI

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u nedjelju, 23.06., od 08:00 do 09:30 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe

NATJECATELJSKI BROJEVI

Svaki natjecatelj dobiva svoj startni broj. Broj sa startnog broja organizatoru svakom natjecatelju ispisuju na ruku vodootpornim flomasterom, dok je svaki natjecatelj obavezan čuvati svoj startni broj zbog kasnijeg preuzimanja osobnih stvari, kao i okrjepe nakon utrke.

OBVEZNA OPREMA

Svojom prijavom natjecatelji izjavljuju da su upoznati s popisom OBVEZNE OPREME:

 • plivački kostimi natural, plivačka odijela skinovi s certifikatom FINA ili triatlon odijela.
 • plivačice mogu nastupiti sa raznim pomagalima: peraje, rukavice, maska, avioni, pa i luft madraci i sve što ih može učiniti sretnim.

OPIS NATJECANJA/MJERENJE VREMENA

Vremenski limit natjecanja : NEMA GA

Plivačica koja nastupi na utrci sa pomagalima, NE MOŽE kasnije nastaviti utrku Aquatlona.

Utrka kreće sa ciljne linije koja će biti postavljena u moru, nedaleko od kraja, a plivat će se kružno oko postavljenih bova. Staza je duga 500m.

Rezultati natjecanja bit će objavljeni neposredno po završetku natjecanja na Internet stranici www.stotinka.hr.

PROMJENA STAZE

Organizator zadržava pravo da, bez prethodne najave, napravi izmjene na stazi, sukladno vremenskim uvjetima.

UPLATA KOTIZACIJA

Uplatom kotizacije natjecatelji potvrđuju da prihvaćaju ova pravila i prijava se smatra pravovaljanom.

U slučaju nedolaska na natjecanje, uplaćeni novac se ne vraća.

OKRJEPA

Za natjecatelje je osigurana okrjepa nakon utrke (uz predočenje startnog broja).

GARDEROBA

Garderoba za pohranu osobnih stvari za vrijeme trajanja natjecanja osigurana je u neposrednoj blizini starta natjecanja i čekat će natjecatelje na cilju. Pohrana je moguća isključivo u vreći koja je dio startnog paketa te uz predočenje startnog broja na predaji i preuzimanju. Za nepreuzete stvari u navedenom vremenu, potrebno je kontaktirati predstavnika organizatora na kontakt broj +385993239643.

ZAŠTITA PRIRODE

Utrka se održava u prirodi te se sukladno tome obavezno pridržavati osnovnih pravila zaštite prirode i okoliša te poštivati pravila ponašanja u zaštićenim prirodnim područjima. Natjecatelji tijekom natjecanja ne smiju zagađivati okoliš niti bacati otpad u more.

Budimo pažljivi prema prirodi, sačuvajmo ju i uživajmo u njenom najljepšem obliku!

 

SUGLASNOST O MEDIJSKOJ SLOBODI

Prijavom na natjecanje, natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke. Organizator natjecanja zadržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

25.5.2018. stupio je na snagu tzv. GDPR ili Europska regulativa za zaštitu osobnih podataka koja određuje kako i pod kojim uvjetima se podaci predani trećoj strani smiju i ne smiju koristiti. Naravno, to se dotiče i nas koji skupljamo vaše podatke u svrhu prijava na natjecanje pa imajte na umu sljedeće:

- podatke koje dobivamo od vas koristit ćemo samo isključivo u svrhu vaše prijave na natjecanje. Te podatke ćemo javno objaviti samo u dva slučaja – objave startne liste natjecatelja i objave rezultata natjecanja. S obzirom da samo natjecanje ne bi imalo smisla bez vaših podataka i oni su postavljeni online isključivo za vašu informaciju, oni se po regulativi koriste dobrovoljno i njihova objava je dopuštena.

- prilikom svake prijave preko sustava www.stotinka.hr, da biste nastavili ispunjavati podatke, morate se složiti s uvjetima korištenja koji uključuje i GDPR regulativu. U slučaju da imate bilo kakvih prigovora na objavu vaših podataka u vidu startnih i ciljnih lista, javite nam se kako bismo vas iz njih mogli maknuti. Tim potezom se, doduše, gubi smisao vašeg sudjelovanja na natjecanju i gubite poredak na istome, no dužni smo to napraviti ukoliko vi to zatražite.

- od trenutka vaše prijave na natjecanje do samog održavanja natjecanja, od nas ćete dobiti nekoliko e-mailova s informacijama vezanim uz održavanje natjecanja i prijave na isto, no sve i dalje u kontekstu vaše dobrovoljne participacije na njemu.

- podaci koji će biti objavljeni javno prije natjecanja su: vaše ime i prezime, vaš klub, vaša država i natjecanje koje prijavljujete. Ostale podatke kao što je vaš datum rođenja, e-mail adresa, adresa stanovanja, grad i svi ostali traženi podaci, ostaju u našoj bazi do kraja natjecanja, u svrhu intervencije prema natjecatelju u slučaju nepredviđenih okolnosti. Podaci se nakon natjecanja brišu i javno ostaju prikazani jedino razultati koji uključuju podatke: vaš startni broj, ime i prezime, državu, klub, kategoriju, spol i mjesto u poretku.

- vaše podatke ne smijemo i nećemo koristiti u druge svrhe, niti prodavati trećim osobama u svrhu remarketinga.

 

 

                                                                                                                     

                                                                                                                                                                                                                       Biograd na Moru, siječanj 2024.

Break a leg!

BFF TRAIL 5 KM 22.06.2024. 18:30 22.06.2024. 21:00 5 km 60 m 50 m Više...

Prijave otvorene Prijave od 31.01.2024. 16:00 do 21.06.2024. 22:00 :: Limit natjecatelja: 100 :: 16 prijavljeno, 16 - REG

Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Opis

Ime utrke: BFF TRAIL 5 KM, organizira se u sklopu Biograd Family & Friends Festival 2024.

Organizatori utrke: Agencija Break a leg

Suorganizatori: Turistička zajednica Grada Biograda na Moru

Vrijeme održavanja: 22.06.2024. u 18:30 sati (subota)

Duljina: 5 km

Start/cilj utrke: na plaži kraj bazena Ilirija.

Vremenski limit: 3 sata

Prijava: Do 21.06.2024.

 

Startnina15 EUR

 

STARTNI PAKETI: Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji, na plaži kraj bazena Ilirija, u subotu, 22.6. od 16:30 do 18:15 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, pokloni sponzora, festivalska medalja,  vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

BFF TRAIL 5 KM, starta ispred Hotela Ilirija te šetalištem Dražice dolazi do plaže Soline. Prateći morsku crtu trasa staze nastavlja plažama Ljutić i Kumenat. Nakon 2.5 km staza skreće s plaže i makadamskim putem se vraća do Biograda. Na 3.5 kilometru nalazi se okrjepna stanica. Sudionici prolaze kroz Camping Park Soline i nastavljaju do cilja utrke ispred Hotela Ilirija.

Staza dužine 5 km bit će označena CRVENIM oznakama, odnosno CRVENIM trakicama koje je potrebno pratiti od starta do cilja utrke.

 

‍Informacije:+385993239643

info@breakaleg.hr

 

 

Pravila

ORGANIZACIJA

BFF Trail utrku 5 km u sklopu BIOGRAD FAMILY & FRIENDS FESTIVALA organizira agencija Break a leg, u suorganizaciji s Turističkom zajednicom grada Biograd na Moru. Utrka starta u subotu,  22.06.2024. u 18:30 sati, pokraj bazena Ilirija u Biogradu na Moru.

KATEGORIJE

Sudionici se mogu natjecati u tri kategorije:

5 km – POJEDINAČNO

9 km – POJEDINAČNO

14 km – GRUPNO (jedan natjecatelj trči 5 km, a drugi 9 km – rezultati se zbrajaju i određuje pobjednički par)

UVJETI SUDJELOVANJA

Na utrci mogu sudjelovati sve osobe koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

- navršenih 18 godina

- osobe starosti od 14-18 godina mogu sudjelovati ukoliko imaju dozvolu potpisanu od roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- natjecatelji mlađi od 14 godina mogu sudjelovati uz pratnju punoljetne osobe koja je odgovorna za maloljetnog natjecatelja i uz potpisanu dozvolu za sudjelovanje od roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- imaju odgovarajuću psiho-fizičku kondiciju za dugotrajne napore i aktivnosti u prirodi

- izvršili su prijavu za utrku (ispunjeni online obrazac na www.stotinka + izvršena uplata startnine)

Natjecatelj je svojom prijavom izravno suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost, da je upoznat s pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati, kao i mogućim rizicima koje natjecanja sadrže.

Svojom prijavom natjecatelj izjavljuje da je upoznat s popisom PREPORUČENE OPREME, iznimno važnom za njegovu osobnu sigurnost te da se njenim nenošenjem izlaže povećanom riziku od dehidracije, nemogućnosti saniranja ozljeda, nemogućnosti poziva u pomoć, nemogućnosti pomaganja povrijeđenim natjecateljima, nemogućnosti kontaktiranja organizatora pa čak i smrti. Svojom prijavom natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, kao i prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.

PREPORUČENA OPREMA

Popis opreme koju organizator PREPORUČUJE svim natjecateljima, bez obzira na dužinu utrke:

- ruksak ili pojas oko struka

- bočica s minimalno 0,5 l tekućine na startu

- hrana (gel, energetska pločica,...)

- prva pomoć (1 elastični zavoj, 1 prvi zavoj, 2 komprese, flasteri različitih veličina)

- mobitel (upaljen, s napunjenom baterijom i memoriranim brojevima organizatora)

 

Preporučena oprema / sukladno vremenskim uvjetima:

- odjeća za zaštitu od sunca/vjetra/kiše

- krema za zaštitu od sunca

  rezervna odjeća

STARTNI PAKETI

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: Pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u subotu, 22.06., od 16:30 do 18:00 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, bočica vode, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

NATJECATELJSKI BROJEVI

Prilikom potvrde prijave svaki natjecatelj će dobiti startni broj.

Startni broj se MORA NOSITI tijekom cijele utrke, na gornjem dijelu tijela, sprijeda, ne smije biti prekriven te mora biti jasno vidljiv (nije dopušteno nositi startni broj na nogama, leđima, ruksaku, sa strane).

Svaki startni broj ima istaknut kontakt broj organizatora u slučaju hitnog poziva.

GARDEROBA

Garderoba za pohranu osobnih stvari za vrijeme trajanja utrke osigurana je u neposrednoj blizini starta / cilja utrke. Pohrana je moguća isključivo u vreći koja je dio startnog paketa te uz predočenje startnog broja na predaji i preuzimanju. Za nepreuzete stvari u navedenom vremenu, potrebno je kontaktirati predstavnika organizatora na kontakt broj +385993239643.

OKRJEPA

Na CILJU natjecatelji imaju osiguranu VEČERU (uz predočenje startnog broja).

OPIS STAZE / MJERENJE VREMENA

Staza dužine 5 km na kojoj sudionici savladavaju 60 m visinske razlike starta ispred Hotela Ilirija te šetalištem Dražice dolazi do plaže Soline. Prateći morsku crtu trasa staze nastavlja plažama Ljutić i Kumenat. Nakon 2.5 km staza skreće s plaže i makadamskim putem se vraća do Biograda. Na 3.5 kilometru nalazi se okrjepna stanica. Sudionici prolaze kroz Camping Park Soline i nastavljaju do cilja utrke ispred Hotela Ilirija.

Na utrci će biti označeno nekoliko kontrolnih točaka na kojima će biti predstavnik organizatora. 

Prolazak trkača se očitava na STARTU i na ulasku u CILJ. Rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na Internet stranici www.stotinka.hr.

OZNAKE NA STAZI

Staza dužine 5 km bit će označena ŽUTIM oznakama, odnosno ŽUTIM trakicama koje je potrebno pratiti od starta do cilja utrke.

VREMENSKI LIMITI

Vrijeme za završetak utrke je ograničeno. Da bi natjecatelj bio uvršten u službeni poredak, utrku mora završiti unutar određenog vremenskog limita (2 sata za trail od 5 km).

ODUSTAJANJE

Natjecatelji koji tijekom utrke odluče odustati moraju učiniti slijedeće:

- vratiti se do starta / cilja i o odustajanju obavijestiti organizatora ili

- o odustajanju obavijestiti organizatora putem mobitela (istaknutog na startnom broju)

Ukoliko je odustajanje uzrokovano povredom i ukoliko natjecatelj nije u mogućnosti nastaviti do starta / cilja utrke, natjecatelj je dužan kontaktirati organizatora putem mobitela / uz pomoć drugih natjecatelja na broj istaknut na startnom broju.

PROMJENA STAZE

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave napravi izmjene na stazi. Eventualne promjene bit će objavljene na službenim Internet stranicama utrke.

UPLATA KOTIZACIJA

Uplatom kotizacije natjecatelj potvrđuje da prihvaća ova pravila i prijava se smatra pravovaljanom.

U slučaju nedolaska na utrku, uplaćeni novac se ne vraća.

ZAŠTITA PRIRODE

Utrke se održavaju u prirodi te je sukladno tome obavezno pridržavati se osnovnih pravila zaštite prirode i okoliša te poštivati pravila ponašanja u zaštićenim prirodnim područjima. Natjecatelji tijekom utrke ne smiju zagađivati okoliš te uništavati okolnu floru i faunu, ne smiju bacati otpad na stazi te odlagati smeće na bilo kojoj destinaciji između starta i cilja utrke.

Budimo pažljivi prema prirodi, sačuvajmo ju i uživajmo u njenom najljepšem obliku!

SUGLASNOST O MEDIJSKOJ SLOBODI

Prijavom na utrku natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke. Organizator utrke pridržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

25.5.2018. stupio je na snagu tzv. GDPR ili Europska regulativa za zaštitu osobnih podataka koja određuje kako i pod kojim uvjetima se podaci predani trećoj strani smiju i ne smiju koristiti. Naravno, to se dotiče i nas koji skupljamo vaše podatke u svrhu prijava na utrku pa imajte na umu sljedeće:

- podatke koje dobivamo od vas koristit ćemo samo isključivo u svrhu vaše prijave na utrku. Te podatke ćemo javno objaviti samo u dva slučaja – objave startne liste natjecatelja i objave rezultata utrke. S obzirom da sama utrka ne bi imala smisla bez vaših podataka i oni su postavljeni online isključivo za vašu informaciju, oni se po regulativi koriste dobrovoljno i njihova objava je dopuštena.

- prilikom svake prijave preko sustava www.stotinka.hr, da biste nastavili ispunjavati podatke, morate se složiti s uvjetima korištenja koji uključuje i GDPR regulativu. U slučaju da imate bilo kakvih prigovora na objavu vaših podataka u vidu startnih i ciljnih lista, javite nam se kako bismo vas iz njih mogli maknuti. Tim potezom se, doduše, gubi smisao vašeg nastupa na utrci i gubite poredak na istoj, no dužni smo to napraviti ukoliko vi to zatražite.

- od trenutka vaše prijave na utrku do same utrke, od nas ćete dobiti nekoliko e-mailova s informacijama vezanim uz samo održavanje utrke i prijave na istu, no sve i dalje u kontekstu vaše dobrovoljne participacije na njoj.

- podaci koji će biti objavljeni javno prije utrke su: vaše ime i prezime, vaš klub, vaša država i utrka koju prijavljujete. Ostale podatke kao što je vaš datum rođenja, e-mail adresa, adresa stanovanja, grad i svi ostali traženi podaci, ostaju u našoj bazi do kraja utrke, u svrhu intervencije prema trkaču u slučaju nepredviđenih okolnosti. Podaci se nakon utrke brišu i javno ostaju prikazani jedino razultati koji uključuju podatke: vaš startni broj, ime i prezime, državu, klub, kategoriju, spol i mjesto u poretku.

- vaše podatke ne smijemo i nećemo koristiti u druge svrhe, niti prodavati trećim osobama u svrhu remarketinga.

 

 

                                                                                                                                                                                                                    Biograd na Moru, siječanj, 2024.

 

 

Break a leg!

BFF TRAIL 9 KM 22.06.2024. 18:30 22.06.2024. 21:00 9 km 90 m 57 m Više...

Prijave otvorene Prijave od 31.01.2024. 10:00 do 21.06.2024. 22:00 :: Limit natjecatelja: 100 :: 21 prijavljeno, 21 - REG

Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Opis

Ime utrke: BFF TRAIL 9 KM, organizira se u sklopu Biograd Family & Friends Festival 2024.

Organizatori utrke: Agencija Break a leg

Suorganizatori: Turistička zajednica Grada Biograda na Moru

Vrijeme održavanja: 22.06.2024. u 18:30 sati (subota)

Duljina: 9 km

Start/cilj utrke: na plaži kraj bazena Ilirija.

Vremenski limit: 3 sata

Prijava: Do 21.06.2024.

 

Startnina: 20 EUR

 

STARTNI PAKETI: Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji, na plaži kraj bazena Ilirija, u subotu, 22.6. od 16:30 do 18:15 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, pokloni sponzora, festivalska medalja,  vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

BFF TRAIL 9 KM, staza starta ispred hotela Ilirija i kružnog je tipa. Natjecatelje koji se oduče za ovu stazu čeka trail poslastica od 9 km, s 90 metara uspona. Staza kao i kratka staza od 5 km prolazi plažama Soline, Ljutić, Kumenat te nastavlja do plaže Lumbrak, odakle počinje svoj povratak prema Biogradu. Na 5. kilometru nalazi se okrjepna stanica. Iduća 3 kilometra kombinacijom makadamskih i asfaltiranih staza natjecatelji nastavljaju do ciljne linije ispred Hotela Ilirija.

Staza dužine 5 km bit će označena CRVENIM oznakama, odnosno CRVENIM trakicama koje je potrebno pratiti od starta do cilja utrke.

 

‍Informacije:+385993239643

info@breakaleg.hr

 

Pravila

ORGANIZACIJA

BFF Trail utrku 9 km u sklopu BIOGRAD FAMILY & FRIENDS FESTIVALA organizira agencija Break a leg, u suorganizaciji s Turističkom zajednicom grada Biograd na Moru. Utrka starta u subotu,  22.06.2024. u 18:30 sati, pokraj bazena Ilirija u Biogradu na Moru.

KATEGORIJE

Sudionici se mogu natjecati u tri kategorije:

5 km – POJEDINAČNO

9 km – POJEDINAČNO

14 km – GRUPNO (jedan natjecatelj trči 5 km, a drugi 9 km – rezultati se zbrajaju i određuje pobjednički par)

UVJETI SUDJELOVANJA

Na utrci mogu sudjelovati sve osobe koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

- navršenih 18 godina

- osobe starosti od 14-18 godina mogu sudjelovati ukoliko imaju dozvolu potpisanu od roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- natjecatelji mlađi od 14 godina mogu sudjelovati uz pratnju punoljetne osobe koja je odgovorna za maloljetnog natjecatelja i uz potpisanu dozvolu za sudjelovanje od roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- imaju odgovarajuću psiho-fizičku kondiciju za dugotrajne napore i aktivnosti u prirodi

- izvršili su prijavu za utrku (ispunjeni online obrazac na www.stotinka + izvršena uplata startnine)

Natjecatelj je svojom prijavom izravno suglasan da se na utrci natječe na osobnu odgovornost, da je upoznat s pravilima i propisima utrke kojih će se pridržavati, kao i mogućim rizicima koje natjecanja sadrže.

Svojom prijavom natjecatelj izjavljuje da je upoznat s popisom PREPORUČENE OPREME, iznimno važnom za njegovu osobnu sigurnost te da se njenim nenošenjem izlaže povećanom riziku od dehidracije, nemogućnosti saniranja ozljeda, nemogućnosti poziva u pomoć, nemogućnosti pomaganja povrijeđenim natjecateljima, nemogućnosti kontaktiranja organizatora pa čak i smrti. Svojom prijavom natjecatelj se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, kao i prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.

PREPORUČENA OPREMA

Popis opreme koju organizator PREPORUČUJE svim natjecateljima, bez obzira na dužinu utrke:

- ruksak ili pojas oko struka

- bočica s minimalno 0,5 l tekućine na startu

- hrana (gel, energetska pločica,...)

- prva pomoć (1 elastični zavoj, 1 prvi zavoj, 2 komprese, flasteri različitih veličina)

- mobitel (upaljen, s napunjenom baterijom i memoriranim brojevima organizatora)

 

Preporučena oprema / sukladno vremenskim uvjetima:

- odjeća za zaštitu od sunca/vjetra/kiše

- krema za zaštitu od sunca

  rezervna odjeća

STARTNI PAKETI

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: Pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u subotu, 22.06., od 16:30 do 18:00 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, boćica vode, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

NATJECATELJSKI BROJEVI

Prilikom potvrde prijave svaki natjecatelj će dobiti startni broj.

Startni broj se MORA NOSITI tijekom cijele utrke, na gornjem dijelu tijela, sprijeda, ne smije biti prekriven te mora biti jasno vidljiv (nije dopušteno nositi startni broj na nogama, leđima, ruksaku, sa strane).

Svaki startni broj ima istaknut kontakt broj organizatora u slučaju hitnog poziva.

GARDEROBA

Garderoba za pohranu osobnih stvari za vrijeme trajanja utrke osigurana je u neposrednoj blizini starta / cilja utrke. Pohrana je moguća isključivo u vreći koja je dio startnog paketa te uz predočenje startnog broja na predaji i preuzimanju. Za nepreuzete stvari u navedenom vremenu, potrebno je kontaktirati predstavnika organizatora na kontakt broj +385993239643.

OKRJEPA

Za vrijeme trajanja utrke natjecatelji imaju osiguranu 1 OKRJEPU na stazi.

Na CILJU natjecatelji imaju osiguranu VEČERU (uz predočenje startnog broja).

OPIS STAZE / MJERENJE VREMENA

Duga staza starta ispred hotela Ilirija i kružnog je tipa. Natjecatelje koji se oduče za ovu stazu čeka trail poslastica od 9 km, s 90 metara uspona. Staza kao i kratka staza od 5 km prolazi plažama Soline, Ljutić, Kumenat te nastavlja do plaže Lumbrak, odakle počinje svoj povratak prema Biogradu. Na 5. kilometru nalazi se okrjepna stanica. Iduća 3 kilometra kombinacijom makadamskih i asfaltiranih staza natjecatelji nastavljaju do ciljne linije ispred Hotela Ilirija.

Na utrci će biti označeno nekoliko kontrolnih točaka na kojima će biti predstavnik organizatora. 

Prolazak trkača se očitava na STARTU i na ulasku u CILJ. Rezultati utrke bit će objavljeni neposredno po završetku utrke na Internet stranici www.stotinka.hr.

OZNAKE NA STAZI

Staza dužine 9 km bit će označena CRVENIM oznakama, odnosno CRVENIM trakicama koje je potrebno pratiti od starta do cilja utrke.

VREMENSKI LIMITI

Vrijeme za završetak utrke je ograničeno. Da bi natjecatelj bio uvršten u službeni poredak, utrku mora završiti unutar određenog vremenskog limita (3 sata za trail od 9 km).

ODUSTAJANJE

Natjecatelji koji tijekom utrke odluče odustati moraju učiniti slijedeće:

- na okrjepnoj stanici o odustajanju informirati organizatora ili

- vratiti se do starta / cilja i o odustajanju obavijestiti organizatora ili

- o odustajanju obavijestiti organizatora putem mobitela (istaknutog na startnom broju)

Ukoliko je odustajanje uzrokovano povredom i ukoliko natjecatelj nije u mogućnosti nastaviti do starta / cilja utrke, natjecatelj je dužan kontaktirati organizatora putem mobitela / uz pomoć drugih natjecatelja na broj istaknut na startnom broju.

PROMJENA STAZE

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave napravi izmjene na stazi. Eventualne promjene bit će objavljene na službenim Internet stranicama utrke.

UPLATA KOTIZACIJA

Uplatom kotizacije natjecatelj potvrđuje da prihvaća ova pravila i prijava se smatra pravovaljanom.

U slučaju nedolaska na utrku, uplaćeni novac se ne vraća.

ZAŠTITA PRIRODE

Utrke se održavaju u prirodi te je sukladno tome obavezno pridržavati se osnovnih pravila zaštite prirode i okoliša te poštivati pravila ponašanja u zaštićenim prirodnim područjima. Natjecatelji tijekom utrke ne smiju zagađivati okoliš te uništavati okolnu floru i faunu, ne smiju bacati otpad na stazi te odlagati smeće na bilo kojoj destinaciji između starta i cilja utrke.

Budimo pažljivi prema prirodi, sačuvajmo ju i uživajmo u njenom najljepšem obliku!

SUGLASNOST O MEDIJSKOJ SLOBODI

Prijavom na utrku natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke. Organizator utrke pridržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

25.5.2018. stupio je na snagu tzv. GDPR ili Europska regulativa za zaštitu osobnih podataka koja određuje kako i pod kojim uvjetima se podaci predani trećoj strani smiju i ne smiju koristiti. Naravno, to se dotiče i nas koji skupljamo vaše podatke u svrhu prijava na utrku pa imajte na umu sljedeće:

- Podatke koje dobivamo od vas koristit ćemo samo isključivo u svrhu vaše prijave na utrku. Te podatke ćemo javno objaviti samo u dva slučaja – objave startne liste natjecatelja i objave rezultata utrke. S obzirom da sama utrka ne bi imala smisla bez vaših podataka i oni su postavljeni online isključivo za vašu informaciju, oni se po regulativi koriste dobrovoljno i njihova objava je dopuštena.

- Prilikom svake prijave preko sustava www.stotinka.hr, da biste nastavili ispunjavati podatke, morate se složiti s uvjetima korištenja koji uključuje i GDPR regulativu. U slučaju da imate bilo kakvih prigovora na objavu vaših podataka u vidu startnih i ciljnih lista, javite nam se kako bismo vas iz njih mogli maknuti. Tim potezom se, doduše, gubi smisao vašeg nastupa na utrci i gubite poredak na istoj, no dužni smo to napraviti ukoliko vi to zatražite.

- Od trenutka vaše prijave na utrku do same utrke, od nas ćete dobiti nekoliko e-mailova s informacijama vezanim uz samo održavanje utrke i prijave na istu, no sve i dalje u kontekstu vaše dobrovoljne participacije na njoj.

- Podaci koji će biti objavljeni javno prije utrke su: vaše ime i prezime, vaš klub, vaša država i utrka koju prijavljujete. Ostale podatke kao što je vaš datum rođenja, e-mail adresa, adresa stanovanja, grad i svi ostali traženi podaci, ostaju u našoj bazi do kraja utrke, u svrhu intervencije prema trkaču u slučaju nepredviđenih okolnosti. Podaci se nakon utrke brišu i javno ostaju prikazani jedino razultati koji uključuju podatke: vaš startni broj, ime i prezime, državu, klub, kategoriju, spol i mjesto u poretku.

- Vaše podatke ne smijemo i nećemo koristiti u druge svrhe, niti prodavati trećim osobama u svrhu remarketinga.

 

 

                                                                                                                                                                                                                    Biograd na Moru, siječanj, 2024.

 

 

Break a leg!

BFF FITNESS IZAZOV 22.06.2024. 10:00 22.06.2024. 12:00 Više...

Prijave otvorene Prijave od 31.01.2024. 10:00 do 21.06.2024. 22:00 :: Limit natjecatelja: 100 :: 2 prijavljeno, 2 - REG

Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Opis

Ime utrke: BFF FITNESS IZAZOV, organizira se u sklopu Biograd Family & Friends Festival 2024

Organizatori utrke: Agencija Break a leg

Suorganizatori: Turistička zajednica Grada Biograda na Moru

Vrijeme održavanja: 22.06.2024. u 10:00 sati (subota)

Lokacija: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na Moru.

Vremenski limit: 2 sata

Prijava: Do 21.06.2024

 

Startnina: 26 EUR (za dva natjecatelja) 

 

STARTNI PAKETI:  Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji, na plaži kraj bazena Ilirija, u subotu, 22.6. od 9:00 do 9:45 sati.

Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

BFF FITNESS IZAZOV, predviđena je za natjecateljski par, što znači da se na natjecanje možete prijaviti zajedno s prijateljem, partnericom, tatom, sestrom, susjedom... i pokazati kakav ste timski igrač! Natjecanje je mješovito (mogu se prijaviti dva muškarca, dvije žene ili miješani par), a svaka vježba je prilagođena određenom spolu (M /Ž).

 

 

‍Informacije:+385993239643

info@breakaleg.hr

Pravila

ORGANIZACIJA

BFF FITNESS IZAZOV by Goran Špaleta u sklopu BFF FESTIVALA organizira agencija Break a leg, u suorganizaciji s TZ grada Biograda na Moru. Natjecanje starta u subotu, 22.06.2024., u 10:00 sati, pokraj bazena Ilirija u Biogradu na Moru.

 

UVJETI SUDJELOVANJA

Na ZOF FITNESS IZAZOVU mogu sudjelovati sve osobe koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

- navršenih 18 godina

- osobe starosti od 14 do 18 godina mogu sudjelovati ukoliko imaju potpisanu dozvolu od strane roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- izvršili su prijavu za utrku (ispunjeni online obrazac na www.stotinka.hr + izvršena uplata startnine)

Natjecatelj je svojom prijavom i uplatom kotizacije izravno suglasan da se na Fitness izazovu natječe na osobnu odgovornost, da je upoznat s pravilima i propisima natjecanja kojih će se pridržavati, kao i mogućim rizicima koje natjecanje sadrži te se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, kao i prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.

 

STARTNI PAKETI

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: Pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u subotu, 22.06., od 9:00 do 09:45 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi, bočica vode, pokloni sponzora. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

 

NATJECATELJSKI BROJEVI

Svaki natjecatelj dobiva svoj startni broj. Startni broj se MORA NOSITI tijekom cijelog natjecanja, na gornjem dijelu tijela, sprijeda, ne smije biti prekriven te mora biti jasno vidljiv.

 

OBVEZNA ODJEĆA I OPREMA

Svojom prijavom natjecatelj izjavljuje da je upoznat s popisom OBVEZNE ODJEĆE I OPREME:

 • duge/kratke hlače/tajice i duga/kratka majica
 • tenisice
 • kupaće gaće/kupaći kostim

 

OPIS DISCIPLINE

Nova BFF disciplina FITNESS IZAZOV by Goran Špaleta predviđena je za natjecateljski par, što znači da se na natjecanje možete prijaviti zajedno s prijateljem, partnericom, tatom, sestrom, susjedom... i pokazati kakav ste timski igrač! Natjecanje je mješovito (mogu se prijaviti dva muškarca, dvije žene ili miješani par), a svaka vježba je prilagođena određenom spolu (M ili Ž).

BFF Fitness izazov predviđen je svim razinama kondicijske spremnosti, što znači da se na ovo zanimljivo i dinamično natjecanje mogu prijaviti baš svi! Sadrži vježbe snage, izdržljivosti, ravnoteže, snalažljivosti kako na kopnu tako i u vodi, stoga se pripremite na nezaboravan provod u društvi svoga BFF-a!

Rezultati natjecanja bit će objavljeni neposredno po završetku natjecateljske discipline na Internet stranici www.stotinka.hr.

 

PROMJENA NATJECALIŠTA

Organizator zadržava pravo da bez prethodne najave napravi izmjene na natjecalištu, sukladno vremenskim uvjetima i drugim okolnostima.

 

UPLATA KOTIZACIJA

Uplatom kotizacije za dvije osobe natjecatelji potvrđuju da prihvaćaju ova pravila i prijava se smatra pravovaljanom.

U slučaju nedolaska na natjecanje, uplaćeni novac se ne vraća.

 

OKRJEPA

Za natjecatelje je osigurana okrjepa i voda (uz predočenje startnog broja).

 

GARDEROBA

Garderoba za pohranu osobnih stvari za vrijeme trajanja natjecanja osigurana je u neposrednoj blizini natjecališta. Pohrana je moguća isključivo u vreći koja je dio startnog paketa te uz predočenje startnog broja na predaji i preuzimanju. Za nepreuzete stvari u navedenom vremenu potrebno je kontaktirati predstavnika organizatora na kontakt broj: +385993239643.

 

ZAŠTITA PRIRODE

Natjecanje se održava u prirodi te je sukladno tome obavezno pridržavati se osnovnih pravila zaštite prirode i okoliša te poštivati pravila ponašanja u zaštićenim prirodnim područjima. Natjecatelji tijekom natjecanja ne smiju zagađivati okoliš te uništavati okolnu floru i faunu, ne smiju bacati otpad te odlagati smeće na bilo kojoj destinaciji gdje se natjecanje odvija.

Budimo pažljivi prema prirodi, sačuvajmo ju i uživajmo u njenom najljepšem obliku!

SUGLASNOST O MEDIJSKOJ SLOBODI

Prijavom na fitness izazov natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke. Organizator natjecanja zadržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

25.5.2018. stupio je na snagu tzv. GDPR ili Europska regulativa za zaštitu osobnih podataka koja određuje kako i pod kojim uvjetima se podaci predani trećoj strani smiju i ne smiju koristiti. Naravno, to se dotiče i nas koji skupljamo vaše podatke u svrhu prijava na utrku pa imajte na umu sljedeće:

- podatke koje dobivamo od vas koristit ćemo samo isključivo u svrhu vaše prijave na natjecanje. Te podatke ćemo javno objaviti samo u dva slučaja – objave startne liste natjecatelja i objave rezultata natjecanja. S obzirom da samo natjecanje ne bi imalo smisla bez vaših podataka i oni su postavljeni online isključivo za vašu informaciju, oni se po regulativi koriste dobrovoljno i njihova objava je dopuštena.

- prilikom svake prijave preko sustava www.stotinka.hr, da biste nastavili ispunjavati podatke, morate se složiti s uvjetima korištenja koji uključuje i GDPR regulativu. U slučaju da imate bilo kakvih prigovora na objavu vaših podataka u vidu startnih i ciljnih lista, javite nam se kako bismo vas iz njih mogli maknuti. Tim potezom se, doduše, gubi smisao vašeg sudjelovanja na natjecanju i gubite poredak na istome, no dužni smo to napraviti ukoliko vi to zatražite.

- od trenutka vaše prijave na natjecanje do samog početka natjecanja, od nas ćete dobiti nekoliko e-mailova s informacijama vezanim uz održavanje natjecanja i prijave na isto, no sve i dalje u kontekstu vaše dobrovoljne participacije na njemu.

- podaci koji će biti objavljeni javno prije natjecanja su: vaše ime i prezime, vaš klub, vaša država. Ostale podatke kao što je vaš datum rođenja, e-mail adresa, adresa stanovanja, grad i svi ostali traženi podaci, ostaju u našoj bazi do kraja natjecanja, u svrhu intervencije prema natjecatelju u slučaju nepredviđenih okolnosti. Podaci se nakon natjecanja brišu i javno ostaju prikazani jedino razultati koji uključuju podatke: vaš startni broj, ime i prezime, državu, klub, kategoriju, spol i mjesto u poretku.

- vaše podatke ne smijemo i nećemo koristiti u druge svrhe, niti prodavati trećim osobama u svrhu remarketinga.

 

 

                                                                                                                     

                                                                                                                                                                                                                    Biograd na Moru, siječanj 2024.


Organizator

Break a leg!

Break a leg! d.o.o.

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
 • Organizator Break a leg! je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
 • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
 • Molimo pitajte organizatora Break a leg! izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
 • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://breakaleg.hr/

E-mail: info@breakaleg.hr

Telefon: +38598220970

Adresa: Andrije Hebranga 10, 23000 Zadar, CRO - Croatia

Dodatni linkovi