Break a leg!

BFF FITNESS IZAZOV 22.06.2024. 10:00 22.06.2024. 12:00 Više...

Prijave otvorene Prijave od 31.01.2024. 10:00 do 21.06.2024. 22:00 :: Limit natjecatelja: 100 :: 2 prijavljeno, 2 - REG

Događaj - Javno Utrka Prijava na utrku Prijavljeni natjecatelji Rezultati

Ime utrke: BFF FITNESS IZAZOV, organizira se u sklopu Biograd Family & Friends Festival 2024

Organizatori utrke: Agencija Break a leg

Suorganizatori: Turistička zajednica Grada Biograda na Moru

Vrijeme održavanja: 22.06.2024. u 10:00 sati (subota)

Lokacija: pokraj bazena Ilirija u Biogradu na Moru.

Vremenski limit: 2 sata

Prijava: Do 21.06.2024

 

Startnina: 26 EUR (za dva natjecatelja) 

 

STARTNI PAKETI:  Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji, na plaži kraj bazena Ilirija, u subotu, 22.6. od 9:00 do 9:45 sati.

Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

BFF FITNESS IZAZOV, predviđena je za natjecateljski par, što znači da se na natjecanje možete prijaviti zajedno s prijateljem, partnericom, tatom, sestrom, susjedom... i pokazati kakav ste timski igrač! Natjecanje je mješovito (mogu se prijaviti dva muškarca, dvije žene ili miješani par), a svaka vježba je prilagođena određenom spolu (M /Ž).

 

 

‍Informacije:+385993239643

info@breakaleg.hr

ORGANIZACIJA

BFF FITNESS IZAZOV by Goran Špaleta u sklopu BFF FESTIVALA organizira agencija Break a leg, u suorganizaciji s TZ grada Biograda na Moru. Natjecanje starta u subotu, 22.06.2024., u 10:00 sati, pokraj bazena Ilirija u Biogradu na Moru.

 

UVJETI SUDJELOVANJA

Na ZOF FITNESS IZAZOVU mogu sudjelovati sve osobe koje ispunjavaju sljedeće uvjete:

- navršenih 18 godina

- osobe starosti od 14 do 18 godina mogu sudjelovati ukoliko imaju potpisanu dozvolu od strane roditelja ili staratelja LINK NA OBRAZAC

- izvršili su prijavu za utrku (ispunjeni online obrazac na www.stotinka.hr + izvršena uplata startnine)

Natjecatelj je svojom prijavom i uplatom kotizacije izravno suglasan da se na Fitness izazovu natječe na osobnu odgovornost, da je upoznat s pravilima i propisima natjecanja kojih će se pridržavati, kao i mogućim rizicima koje natjecanje sadrži te se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora utrke, kao i prema natjecateljima ili trećim osobama. Svojom prijavom natjecatelj potvrđuje da je u odgovarajućoj psiho-fizičkoj kondiciji primjerenoj za ovakvu vrstu natjecanja.

 

STARTNI PAKETI

Preuzimanje startnih paketa organizirano je na glavnoj lokaciji: Pokraj bazena Ilirija u Biogradu na moru, u subotu, 22.06., od 9:00 do 09:45 sati.

Sadržaj startnog paketa: startni broj, natjecateljska majica, vreća za pohranu osobnih stvari u garderobi, bočica vode, pokloni sponzora. Za preuzimanje startnog paketa te startnog broja, obavezno je predočenje osobnog dokumenta. Preuzimanje startnog broja za drugu osobu je moguće isključivo uz predočenje osobnog dokumenta prijavljene osobe.

 

NATJECATELJSKI BROJEVI

Svaki natjecatelj dobiva svoj startni broj. Startni broj se MORA NOSITI tijekom cijelog natjecanja, na gornjem dijelu tijela, sprijeda, ne smije biti prekriven te mora biti jasno vidljiv.

 

OBVEZNA ODJEĆA I OPREMA

Svojom prijavom natjecatelj izjavljuje da je upoznat s popisom OBVEZNE ODJEĆE I OPREME:

  • duge/kratke hlače/tajice i duga/kratka majica
  • tenisice
  • kupaće gaće/kupaći kostim

 

OPIS DISCIPLINE

Nova BFF disciplina FITNESS IZAZOV by Goran Špaleta predviđena je za natjecateljski par, što znači da se na natjecanje možete prijaviti zajedno s prijateljem, partnericom, tatom, sestrom, susjedom... i pokazati kakav ste timski igrač! Natjecanje je mješovito (mogu se prijaviti dva muškarca, dvije žene ili miješani par), a svaka vježba je prilagođena određenom spolu (M ili Ž).

BFF Fitness izazov predviđen je svim razinama kondicijske spremnosti, što znači da se na ovo zanimljivo i dinamično natjecanje mogu prijaviti baš svi! Sadrži vježbe snage, izdržljivosti, ravnoteže, snalažljivosti kako na kopnu tako i u vodi, stoga se pripremite na nezaboravan provod u društvi svoga BFF-a!

Rezultati natjecanja bit će objavljeni neposredno po završetku natjecateljske discipline na Internet stranici www.stotinka.hr.

 

PROMJENA NATJECALIŠTA

Organizator zadržava pravo da bez prethodne najave napravi izmjene na natjecalištu, sukladno vremenskim uvjetima i drugim okolnostima.

 

UPLATA KOTIZACIJA

Uplatom kotizacije za dvije osobe natjecatelji potvrđuju da prihvaćaju ova pravila i prijava se smatra pravovaljanom.

U slučaju nedolaska na natjecanje, uplaćeni novac se ne vraća.

 

OKRJEPA

Za natjecatelje je osigurana okrjepa i voda (uz predočenje startnog broja).

 

GARDEROBA

Garderoba za pohranu osobnih stvari za vrijeme trajanja natjecanja osigurana je u neposrednoj blizini natjecališta. Pohrana je moguća isključivo u vreći koja je dio startnog paketa te uz predočenje startnog broja na predaji i preuzimanju. Za nepreuzete stvari u navedenom vremenu potrebno je kontaktirati predstavnika organizatora na kontakt broj: +385993239643.

 

ZAŠTITA PRIRODE

Natjecanje se održava u prirodi te je sukladno tome obavezno pridržavati se osnovnih pravila zaštite prirode i okoliša te poštivati pravila ponašanja u zaštićenim prirodnim područjima. Natjecatelji tijekom natjecanja ne smiju zagađivati okoliš te uništavati okolnu floru i faunu, ne smiju bacati otpad te odlagati smeće na bilo kojoj destinaciji gdje se natjecanje odvija.

Budimo pažljivi prema prirodi, sačuvajmo ju i uživajmo u njenom najljepšem obliku!

SUGLASNOST O MEDIJSKOJ SLOBODI

Prijavom na fitness izazov natjecatelji su suglasni da cjelokupni snimljeni filmski i fotografski materijal može biti javno prikazivan i korišten u promotivne svrhe utrke. Organizator natjecanja zadržava sva prava za korištenje, kopiranje i distribuiranje svih snimljenih video i foto materijala.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

25.5.2018. stupio je na snagu tzv. GDPR ili Europska regulativa za zaštitu osobnih podataka koja određuje kako i pod kojim uvjetima se podaci predani trećoj strani smiju i ne smiju koristiti. Naravno, to se dotiče i nas koji skupljamo vaše podatke u svrhu prijava na utrku pa imajte na umu sljedeće:

- podatke koje dobivamo od vas koristit ćemo samo isključivo u svrhu vaše prijave na natjecanje. Te podatke ćemo javno objaviti samo u dva slučaja – objave startne liste natjecatelja i objave rezultata natjecanja. S obzirom da samo natjecanje ne bi imalo smisla bez vaših podataka i oni su postavljeni online isključivo za vašu informaciju, oni se po regulativi koriste dobrovoljno i njihova objava je dopuštena.

- prilikom svake prijave preko sustava www.stotinka.hr, da biste nastavili ispunjavati podatke, morate se složiti s uvjetima korištenja koji uključuje i GDPR regulativu. U slučaju da imate bilo kakvih prigovora na objavu vaših podataka u vidu startnih i ciljnih lista, javite nam se kako bismo vas iz njih mogli maknuti. Tim potezom se, doduše, gubi smisao vašeg sudjelovanja na natjecanju i gubite poredak na istome, no dužni smo to napraviti ukoliko vi to zatražite.

- od trenutka vaše prijave na natjecanje do samog početka natjecanja, od nas ćete dobiti nekoliko e-mailova s informacijama vezanim uz održavanje natjecanja i prijave na isto, no sve i dalje u kontekstu vaše dobrovoljne participacije na njemu.

- podaci koji će biti objavljeni javno prije natjecanja su: vaše ime i prezime, vaš klub, vaša država. Ostale podatke kao što je vaš datum rođenja, e-mail adresa, adresa stanovanja, grad i svi ostali traženi podaci, ostaju u našoj bazi do kraja natjecanja, u svrhu intervencije prema natjecatelju u slučaju nepredviđenih okolnosti. Podaci se nakon natjecanja brišu i javno ostaju prikazani jedino razultati koji uključuju podatke: vaš startni broj, ime i prezime, državu, klub, kategoriju, spol i mjesto u poretku.

- vaše podatke ne smijemo i nećemo koristiti u druge svrhe, niti prodavati trećim osobama u svrhu remarketinga.

 

 

                                                                                                                     

                                                                                                                                                                                                                    Biograd na Moru, siječanj 2024.

Break a leg!

Break a leg! d.o.o.

Plaćanje i korekcija rezultata utrka
  • Organizator Break a leg! je odgovoran za točnost podataka utrke, otvaranje i zatvaranje prijava i evidenciju plaćanja naknada za utrku.
  • Ova web stranica nema pristup bankovnom računu organizatora.
  • Molimo pitajte organizatora Break a leg! izravno vezano uz plaćanja i druge informacije o utrci.
  • Bilo koja druga pitanja u vezi s rezultatima utrke treba poslati na timing@stotinka.hr
Kontakt

Web stranice: https://breakaleg.hr/

E-mail: info@breakaleg.hr

Telefon: +38598220970

Adresa: Andrije Hebranga 10, 23000 Zadar, CRO - Croatia

Dodatni linkovi